astrologija

Astropsiholog upozorava - OPREZ od 2. do 25. aprila: Ova oblast života će biti na UDARU RETROGRADNOG MERKURA

0

Ova astro prognoza se odnosi na svih 12 znakova Zodijaka 

UTICAJ RETROGRADNOG MERKURA NA ŽIVOT SVIH ZNAKOVA ZODIJAKA
UTICAJ RETROGRADNOG MERKURA NA ŽIVOT SVIH ZNAKOVA ZODIJAKA foto: Shutterstock / STEKLO

Retrogradni Merkur doneće promene u oblastima komunikacija, putovanja i učenja.


2. aprila Merkur počinje svoje retrogradno putovanje kroz znak Ovna. Astropsiholog Ekaterina Morozova objasnila je šta nas čeka u bliskoj budućnosti.

 

Prema rečima stručnjaka, Merkur je poznat kao planeta veza, komunikacija, putovanja, pregovora, upravljanja dokumentima, učenja i informacija. Biće u retrogradnom kretanju do 25. aprila 2024. godine.

 

Tokom retrogradnog Merkura, sve ove oblasti života mogu se suočiti sa određenim poteškoćama.

 

- Može doći do zabune i kašnjenja u logistici, otpremi i otpremi paketa. Papirologija može potrajati duže nego obično. Oprema, uključujući kompjutere, mobilne telefone i automobile, može se češće kvariti - kaže ona i dodaje:

NA KOJE OBLASTI ŽIVOTA ĆE NAJVIŠE UTICATI RETROGRADNI MERKUR
NA KOJE OBLASTI ŽIVOTA ĆE NAJVIŠE UTICATI RETROGRADNI MERKUR foto: Shutterstock / STEKLO

- Verovatno će biti problema sa međusobnim razumevanjem među ljudima. Pored toga, tokom ovog perioda možemo sresti ljude iz naše prošlosti. A zbog rasejanosti i gubitka dokumenata i stvari možemo postati podložniji prevari.

 

Ona je naglasila da je važno zapamtiti da je retrogradni Merkur vreme za preispitivanje i preispitivanje trenutnih situacija. Ovo je prilika da se vratite nedovršenim poslovima, ispravite greške i obnovite stare veze. Planiranje i organizacija će vam pomoći da se nosite sa mogućim poteškoćama, održite smirenost i strpljenje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Na koga će retrogradni Merkur najviše uticati 

 

makonda-tracker