ASTROLOŠKE PROGNOZE

Spremite se za KARMIČKU LJUBAV! 5 znakova horoskopa koji će u aprilu sresti ljubav svog života

0

Ovaj april bi mogao da donese pojavu velike ljubavi u životima 5 znakova Zodijaka.

Da li ste među onim znakovima koje čeka pregršt ljubavi u aprilu?
Da li ste među onim znakovima koje čeka pregršt ljubavi u aprilu?foto: Maria Markevich/Shutterstock

U aprilu 2024. Venera, planeta ljubavi, povezuje se sa Čvorom budućnosti u Ovnu, što će mnogima doneti susret sa karmičkim partnerom. 

 

Postoje aspekti u astrologiji koji definitivno mogu doneti nove odnose u naše živote i u aprilu 2024. zvezde će se poravnati za one koji traže ljubav svog života!

 

Reč je o datumu 18. aprila, kada će Venera stajati na Čvoru budućnosti, tački koja upravlja budućom karmom svake osobe. Za mnoge će ovo biti najvažniji događaj u godini, jer će poznanstvo biti predodređeno samom sudbinom.

 

 

5 znakova koji će u aprilu sresti karmičku ljubav

 

Ovan

 

Venera je planeta koja vlada vašim partnerom, a 18. aprila može da donese konkretan dolazak osobe u vašu orbitu. Štaviše, ta osoba može dobiti posao kod vas u firmi, ili gotovo samostalno ući u vaš život, slučajno. Možete se sresti u prodavnici, bolnici možda naći na odmoru — ovo je slučaj kada je jednostavno nemoguće zaobići takve okolnosti. Za mnoge Ovnove ova osoba može biti povezana sa vašim telom — terapeut za masažu, lekar, specijalista za savetovanje, trener...

 

Lav

 

Venera pravi trigon sa vašim Suncem, što ukazuje na volju univerzuma da proširi vaše razumevanje ljubavi. Planeta čula se povezuje sa Čvorom budućnosti u vašem sektoru obrazovanja i putovanja, što ukazuje na pojavu osobe vezano za ovu sferu. Uobičajeno, ljubav možete sresti na putovanju, kursu... U svakom slučaju, ovo će biti osoba s kojom ćete sigurno imati strstvenu iskru i snažno interesovanje jedno za drugo.

 

Vaga bi mogla da sretne karmičku ljubav ovog aprila
Vaga bi mogla da sretne karmičku ljubav ovog aprilafoto: MNStudio/Shutterstock

 

Vaga

 

Venera, vaš vladar, povezuje se sa Čvorom budućnosti u vašem partnerskom sektoru. To znači da ćete 18. aprila vi biti ta osoba koja pokreće vezu. Najverovatnije, možete otići na sastanak, otići u posetu ili možda na poslu preuzeti inicijativu i pozvati kolegu da popije kafu posle posla. U svakom slučaju, bukvalno ne možete „pobeći“ od takvih potreba vaše duše da volite i budete voljeni. 

 

 

Škorpija

 

Venera vlada vašim partnerskim sektorom i povezuje se sa Čvorom budućnosti u kući posla, a ovo je direktan pokazatelj kancelarijske romanse ili susreta sa osobom na poslu. Na primer, to može biti vaš kolega ili neko ko od vas traži poslovnu uslugu, ali sigurno ćete imati jaku iskru, interesovanje i veliko razumevanje jedno za drugo. Kao da će vam ta osoba biti poslata da vam pomogne da nešto shvatite ili čak duhovno izlečite.

 

Strelac bi mogao da se zaljubi u svog prijatelja
Strelac bi mogao da se zaljubi u svog prijateljafoto: Shutterstock / 4 PM production

 

Strelac

 

Venera se povezuje sa Čvorom budućnosti u vašem ljubavnom sektoru, što znači da se možete zaljubiti u nekog od svojih prijatelja. Na primer, naći ćete se na nekoj žurci i odjednom se javlja iskra između vas i nekoga koga dugo poznajete. Ljubav svog života možete upoznati i na kreativnoj aktivnosti, u fitnes centru ili na nekom poslovnom skupu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

wday.ru

makonda-tracker