astrologija

VIKEND horoskop od 15. do 17. MARTA: Neko će morati da "drži jezik za zubima", jedna znak čeka povratak stare ljubavi

0

Šta su nam zvezde spremile za petak, subotu i nedelju, pogledajte u najnovijoj astro prognozi 

KRATAK VIKEND HOROSKOP
KRATAK VIKEND HOROSKOPfoto: Shutterstock / Ann Haritonenko

Lav

 

Tokom vikenda ćete se osećati iscrpljeno. Odmorite se i posvetite stvarima koje volite. Neka vam ovaj vikend bude u znaku uživanja, a ne bi bilo loše ni da se bar na kratko osvrnete na svoje zdravlje. Organizma će vam i te kako biti zahvalan na tome. 


Devica


Tokom vikenda je pogodan trenutak da se pomirite sa nekim s kim već dugo ne fukcionišete kako treba. Ponudite oproštaj, mnogo bolje ćete se osećati nakon toga. Osim toga, ako dozvolite energiji da se kreće možda ćete upoznati neku zanimljivu osobu, a iz tog prijateljstva može da se rodi nova velika ljubav. 

Vaga


Tokom vikenda budite oprezni u vezi sa onim što delite, jer nikada ne znate šta drugi mogu da vam spremaju iza leđa. Ovakvo ponašanje je frustrirajuće, pogotovo zato što uvek igrate po pravilima i nikada to ne biste uradili da se situacija promeni. Da ne biste bili uznemireni, najbolje je da budete selektivni u pogledu onoga o čemu razgovarate i da ne otkrivate sve što vam je u rukavu.

 

Škorpija

 

Protekla nedelja je bila u znaku uzburkanih emocija. Ipak, to je dovelo do toga da postanete svesni šta je to što zapravo želite. Ono što je sada važno jeste otvoren razgovor sa partnerom i jasno postavljanje granica i cijleva. Stojte čvrsto sa obe noge na zemlji i sve će rešiti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker