astro kombinacije

Njih kao da su sama nebesa spojila: 13 ASTRO PAROVA koji imaju šanse da zauvek ostanu zajedno uz strast, smeh, ljubav...

0

Kada su u pitanju astro parovi, postoji 13 kombinacija koje se slažu bolje nego svi ostali.

Ko su najbolji astro parovi?
Ko su najbolji astro parovi?foto: Shutterstock / Pixel-Shot

5. Lav i Strelac

 

Kompatibilnost: 100%

Ovi znaci vole život, sebe i avanture, pa se na osnovu toga okupljaju i stvaraju lep i trajan par. I Lavovi i Strelčevi uvek su spremni da velikodušno oproste. Lako se slažu, jer imaju slične ukuse i principe.

 

6. Devica i Bik

 

Kompatibilnost: 92%

Tihi i praktični, ovi znakovi brzo pronalaze zajednički jezik. Njihova veza liči na spori valcer, a ne na strastveni tango, bez kojeg oboje mogu odlično. To je ista ljubav o kojoj se pričaju priče "...i živeli su srećno do kraja života."

 

 

7. Vaga i Blizanci

 

Kompatibilnost: 93%

Odnosi između ovih znakova su uzvišeni, poetični i izgrađeni na intelektualnoj komunikaciji. Oni su u stanju da se zaljube, ne u izgled, već u smisao za humor i harizmu. Oni su verni prijatelji koji sve svoje tajne dele sa svojim partnerom.

 

8. Škorpija i Rak

 

Kompatibilnost: 91%

Ponekad, kada dvoje strastvenih ljudi sklope zajednicu, njihova ljubav gori, ali ne zadugo. Međutim, ako je jedan od njih Škorpija, a drugi Rak, takva zajednica može biti besprekorna. Ne moraju da se zabavljaju, dovoljno je samo da ćute jedno pored drugog. Svakodnevni život im je savršen sklad.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker