ASTROLOŠKE PROGNOZE

Stižu intenzivne promene & posebno vreme: Horoskop za januarski VUČJI MESEC u Lavu za svaki znak Zodijaka (25. januara)

0

U srcu zime pojavljuje se vučji mesec, a on nam donosi velike životne promene.

Prvi vučji mesec 2024. godine pada u januaru
Prvi vučji mesec 2024. godine pada u januarufoto: Darkfoxelixir/Shutterstock

Lav

 

Sve oči su trenutno uprte u vas, Lavovi, i to sa dobrim razlogom. Prihvatite dodatnu pažnju koju nudi ovaj vatreni vučji mesec. Važno je vreme da "pritisnete" pauzu i odmaknete se od svakodnevnih zahteva života i veza kako biste se uverili u sebe i priznali koliko ste porasli od poslednjeg punog meseca Lava u februaru 2023. Na koja dostignuća ste najponosniji? Kako to možete podići na još jedan nivo ove godine?

 

Devica

 

Da li se u poslednje vreme osećate dodatno umorno i tromo, Device? Polako tokom dramatičnog vučjeg meseca. Ako ste žudeli za više vremena i odmora za sebe više nego inače, slušajte svoje telo i dajte sebi samoću i prostor koji su vam potrebni da obradite osetljive emocije i nadoknadite dodatni san. Pored toga, emocionalna sećanja iz prošlosti mogu se pojaviti tokom ove vatrene lunacije. Budite strpljivi prema sebi i drugima.

 

 

Vaga

 

Koje uzbudljive vesti ste spremni da podelite sa svojom zajednicom, Vage? Naporno ste radili iza kulisa, a sada vas blistavi vučji mesec poziva da samouvereno pokažete svoje jedinstvene kreacije i poklone svetu. Iako ćete možda biti u iskušenju da promenite svoje ideje i izgled kako biste umirili druge, uzdržite se od ugađanja ljudima. 

 

Škorpija

 

Stvari se zahuktavaju na poslu, Škorpije, i to bi moglo rezultirati sa više poštovanja, priznanja ili odgovornosti u kancelariji. Zatražite podršku i pravite pauze kada je to potrebno, jer ovaj pun mesec znači da naučite svoje kapacitete. Ako ne, možete doživeti ekstremno sagorevanje. Razmislite o tome da započnete i završite svoj dan aktivnostima koje će vam pomoći da ostanete prizemljeni i održite zdravu ravnotežu između posla i života. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker