astrologija

Kako možete ISPRAVITI GREŠKE? Horoskop & saveti za svaki znak Zodijaka posle SRPSKE NOVE GODINE

0

2024. godina nosi mnogo uzbuđenja, ali dobro je znati na koje načine možemo sprečiti sebe da ponovo grešimo.

Kakve savete je najbolje primeniti uoči i nakon Srpske Nove godina?
Kakve savete je najbolje primeniti uoči i nakon Srpske Nove godina?foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Astrologija nas može uputiti u pravom smeru i pomoći nam da se fokusiramo na one aspekte života i lične kvalitete koji će nam biti najkorisniji u novoj godini.

 

Uoči srpske Nove godine sećamo se da je2024. godina tek počela i bilo bi lepo da je "trošimo" u našu korist, da se za godinu dana radujemo rezultatima i ponosimo na sebe.

 

Saveti za svaki znak Zodijaka

 

Ovan

Ako i dalje pokušavate da se prilagodite i da vam bude udobno, prestanite da to radite odmah, jer taj put ne vodi ničemu. 2024. godina će vas okrenuti sebi. Razmislite o kreativnim izvorima prihoda i proširite svoj pogled na svet u ovom pravcu. Ako ste navikli da primate novac iz jednog izvora i niste razmišljali o alternativnim opcijama, počnite da razmišljate šire.

 

 

Bik

Tokom 2024. godine moraćete da svoje poslove uredite tako da oslobodite prostor za razvoj svoje duše. Neki Bikovi su već osetili uticaj Urana – planete haosa i iznenađenja. Oni rođeni od 13. do 20. maja će morati da nauče kako da se dramatično promene. Razvijte fleksibilnost: u telu, razmišljanju i delovanju. Ove godine će vam trebati kvaliteti suprotnog znaka: Škorpije. 

 

Blizanci

2024. može vam doneti ogroman uspeh ako naučite da koristite veze i poznanstva, a ne samo da sakupljate kontakte u imeniku i pratioce na društvenim mrežama. Takođe je sjajno razmišljati o široj misiji u životu koju sledite. Ove godine će planete biti naklonjene svim Blizancima bez izuzetka, ako nađete životni zadatak (možda na godinu dana, ne obavezno do kraja života) i budete inspirisani da stvorite nešto krupno.

 

Rak

Ako ste se prošle godine osećali neprijatno u svom domu, 2024. će vam dati priliku da promenite mesto stanovanja ili, u najmanju ruku, izvršite popravke. Rakovi rođeni između 25. juna i 7. jula bilo koje godine doživeće pozitivan uticaj Saturna 2024. Vaši konkretni, jasni planovi biće sprovedeni na najbolji mogući način. Svi Rakovi bi trebalo da prihvate svoju nestalnu emocionalnu prirodu, da nauče više o emocijama sa naučne tačke gledišta i da nauče da ih koriste u korist svojih najviših ciljeva.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Kakve savete je najbolje primeniti uoči i nakon Srpske Nove godina?
Kakve savete je najbolje primeniti uoči i nakon Srpske Nove godina?foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Lav

Tajna Lavovog uspeha je besprekorno samopouzdanje i vera u najbolje. Ako se i dalje poredite sa drugima, zavidite na uspehu drugih, obezvređujete svoja dostignuća, prestanite sa ovim! Ključ za Lavov uspeh u 2024. takođe leži u sposobnosti da stekne prijatelje i bude deo zajednice, i nauči da se predstavi. Uspeh dolazi kada ste u stanju da date, a da biste dali, morate biti ispunjeni. 

 

Devica

Planete pozivaju Device da disciplina i pristojnost budu glavni unutrašnji stubovi 2024. Obično Device nemaju problema da se saberu i striktno poštuju pravila, ali ove godine konzervativni Saturn ne nudi druge opcije. Stoga, ako osećate da još niste baš dobri u ograničavanju trošenja i zabave, bolje je da to počnete da radite dobrovoljno.

 

 

Vaga

Godina će biti važna i zanimljiva za sve predstavnike znaka bez izuzetka. Na Vagu će pozitivno uticati Pluton, planeta transformacije. Uspeh će doći ako se ne držite starog i dozvolite sebi da „počnete iznova“. Vagama rođenim od 7. do 15. oktobra otvoriće se put do profitabilnog partnerstva. Vage rođene početkom oktobra treba da razmisle o tome ko želite da budete u svom životu. U jesen 2024. biće prilika da dramatično promenite svoju sudbinu i čeka vas mnogo ljubavi.

 

Škorpija

Za Škorpije, transformacije se tu ne završavaju, pa ako još čekate stabilnost, samo prestanite da to radite. Prijatelji i istomišljenici su vas možda izneverili, ili je možda u nedavnoj prošlosti vaša uobičajena radna rutina ili zdravlje bili poljuljani. Kontrolisanje svojih misli i dovođenje stvari u red u mestu gde živite pomoći će vam da u potpunosti uđete u 2024. Najvažnije je da radite sve dosledno i „na duge staze“.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Kakve savete je najbolje primeniti uoči i nakon Srpske Nove godina?
Kakve savete je najbolje primeniti uoči i nakon Srpske Nove godina?foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Strelac

Strelce zovu mudraci horoskopa i najmudriji predstavnici Zodijaka. Pozitivni i velikodušni, ne tolerišu nikakvu rutinu ili ograničenja. Ove godine je preporučljivo da steknete ozbiljne argumente kako biste mogli da odbranite životne vrednosti kada Jupiter pređe u suprotan znak Blizanaca. U suprotnom, ovaj period će doneti neopravdana očekivanja i razočaranja. Sada vodite računa da opravdate svoje postupke i odluke. Na neki način, dobro je biti malo više "na zemlji" ove godine.

 

Jarac

Glavni zadatak za 2024. je pronaći ravnotežu između doma, udobnosti, osećaja sigurnosti i ispunjenosti u profesiji. Godina će doneti promene, zato uvek imajte plan B ako donosite velike odluke u vezi sa svojom karijerom ili gde ćete živeti. U isto vreme, 2024. godine imaćete priliku da kreirate, proširite i proširite svoje poslovanje. Zapamtite da je uspeh u ovom projektu neizbežan ako je ispunjeno nekoliko uslova: komunicirate sa pravim ljudima, činite projekat „skupim“ ili originalnim, koristite društvene mreže, nove tehnologije, povezujete prijatelje, predviđate trendove i uključujete istomišljenike.

 

 

Vodolija

Za januarsku Vodoliju, zajedno sa prelaskom Plutona u vaš znak, dolazi vreme transformacije; važno je naučiti da se prepustite. Ako tvrdoglavo ne želite da dozvolite promene u svom životu, odmah to učinite dobrovoljno. Što je vaše samopouzdanje jače, lakše ćete položiti ovogodišnje testove. Ako ste do sada malo obraćali pažnju na svoje zdravlje, svoje želje i interesovanja, ako još uvek ne znate zašto možete biti cenjeni i voljeni, hitno poradite na ovom pitanju. Najbolje što možete da uradite na ulasku u 2024. je da se oslobodite svega nepotrebnog i zastarelog i započnete svoju ličnu novu godinu otvorenog srca i vere u uspeh!

 

Ribe

Podržite svoje želje specifičnostima, jasno ocrtajte granice, fokusirajte se na životne prioritete, usavršite svoje profesionalne kompetencije i vodite računa da sve svoje poslove i napore dovedete do kraja. Planeta Saturn je u znaku Riba, a februasker Ribe su već mogle da osete uticaj karmičkog učitelja. Uspostavite kontakte sa ljudima koji su mnogo stariji i iskusniji od vas i pronađite način da konstruktivno provedete vreme sa njima. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Najtraženija frizura u 2024.

 

makonda-tracker