astrologija

Kako možete ISPRAVITI GREŠKE? Horoskop & saveti za svaki znak Zodijaka posle SRPSKE NOVE GODINE

0

2024. godina nosi mnogo uzbuđenja, ali dobro je znati na koje načine možemo sprečiti sebe da ponovo grešimo.

Kakve savete je najbolje primeniti uoči i nakon Srpske Nove godina?
Kakve savete je najbolje primeniti uoči i nakon Srpske Nove godina?foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Astrologija nas može uputiti u pravom smeru i pomoći nam da se fokusiramo na one aspekte života i lične kvalitete koji će nam biti najkorisniji u novoj godini.

 

Uoči srpske Nove godine sećamo se da je2024. godina tek počela i bilo bi lepo da je "trošimo" u našu korist, da se za godinu dana radujemo rezultatima i ponosimo na sebe.

 

Saveti za svaki znak Zodijaka

 

Ovan

Ako i dalje pokušavate da se prilagodite i da vam bude udobno, prestanite da to radite odmah, jer taj put ne vodi ničemu. 2024. godina će vas okrenuti sebi. Razmislite o kreativnim izvorima prihoda i proširite svoj pogled na svet u ovom pravcu. Ako ste navikli da primate novac iz jednog izvora i niste razmišljali o alternativnim opcijama, počnite da razmišljate šire.

 

 

Bik

Tokom 2024. godine moraćete da svoje poslove uredite tako da oslobodite prostor za razvoj svoje duše. Neki Bikovi su već osetili uticaj Urana – planete haosa i iznenađenja. Oni rođeni od 13. do 20. maja će morati da nauče kako da se dramatično promene. Razvijte fleksibilnost: u telu, razmišljanju i delovanju. Ove godine će vam trebati kvaliteti suprotnog znaka: Škorpije. 

 

Blizanci

2024. može vam doneti ogroman uspeh ako naučite da koristite veze i poznanstva, a ne samo da sakupljate kontakte u imeniku i pratioce na društvenim mrežama. Takođe je sjajno razmišljati o široj misiji u životu koju sledite. Ove godine će planete biti naklonjene svim Blizancima bez izuzetka, ako nađete životni zadatak (možda na godinu dana, ne obavezno do kraja života) i budete inspirisani da stvorite nešto krupno.

 

Rak

Ako ste se prošle godine osećali neprijatno u svom domu, 2024. će vam dati priliku da promenite mesto stanovanja ili, u najmanju ruku, izvršite popravke. Rakovi rođeni između 25. juna i 7. jula bilo koje godine doživeće pozitivan uticaj Saturna 2024. Vaši konkretni, jasni planovi biće sprovedeni na najbolji mogući način. Svi Rakovi bi trebalo da prihvate svoju nestalnu emocionalnu prirodu, da nauče više o emocijama sa naučne tačke gledišta i da nauče da ih koriste u korist svojih najviših ciljeva.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker