horoskop za retrogradni merkur

KARMIČKA POVEZANOST & vraćanje prošlosti: Stiže RETROGRADNI MERKUR, a ovo su astrološke prognoze za svaki znak Zodijaka

0

Retrogradni Merkur je pred vratila i trajaće do početka januara 2024. godine, tako da u narednu godinu ulazimo s njegovim "teretom".

Šta vašem znaku donosi novi retrogradni Merkur?
Šta vašem znaku donosi novi retrogradni Merkur?foto: Shutterstock/Victoria Chudinova

Lav

 

Od 12. decembra do 21. januara moraćete da vodite računa o svom zdravlju, i da imate neke kontrole da biste poboljšali svoje stanje. Pored toga, možete se vratiti na pitanja koja bi trebalo da utiču na vaš način rada ili poslovanja. Ako ste imali kašnjenja od 26. do 27. novembra, onda ćete primetiti da će se sve razrešiti oko 5-6 januara. Vaša voljena osoba će postaviti prioritete i rešiti važan problem.

 

Devica

 

Od 12. decembra do 21. januara bićete zaokupljeni rešavanjem pitanja vezanih za decu, ljubav i lične projekte. Na primer, ako vam se vratio bivši ljubavnik, onda ćete do kraja januara srediti stvari sa njim. Možda ćete se aktivno uključiti u obaveze vezane za vaše dete ili decu: menjati vrtić, dokument..e. Takođe, do početka januara (5-6) neka pitanja u vezi sa vašim nekretninama, koja ste mogli da počnete 26-27. novembra, pomeriće se. Na primer, imaćete kupca za stan ili ćete naći stan za iznajmljivanje.

 

Vaga

 

Od 12. decembra do 21. januara bićete zauzeti poslovima sa nekretninama, možda ćete morati češće da kontaktirate svoju porodicu da biste prikupili dokumente, potpisali neke papire ili revidirali stare ugovore o kupoprodaji stambenog prostora. Takođe, do početka januara biće rešeno važno pitanje u vezi sa dokumentom, koje je počelo 26-27. novembra i moglo bi da se „zamrzne“ do kraja decembra.

 

Škorpija

 

Od 12. decembra do 21. januara rešavaćete probleme oko selidbe i eventualno prikupljanja nekih dokumenata. Možete ići na putovanje na kojem ste već bili, kao i komunicirati sa rođacima i ponovo se povezati sa njima. Važan momenat će se desiti do 5-6 januara; možete dobiti neku sumu novca, ili čekati odgovor o svojoj plati.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker