POŽELEĆE DA SE NIKAD NE ZAVRŠI

Ko će u 2024. godini menjati partnere "kao čarape"? 3 horoskopska znaka će imati UZBUDLJIVE AVANTURE za pamćenje

0

Koga će zvezde nagraditi super avanturama u 2024. godini

KOGA ČEKAJU UZBUDLJIVE AVANTURE U 2024.?
KOGA ČEKAJU UZBUDLJIVE AVANTURE U 2024.?foto: LightField Studios/Shutterstock

Za tri horoskopska znaka, 2024. može čak biti previše bogata događajima u pogledu ličnog života. Astrolozi donose brojne prognoze za sve sfere života, a ova se odnosi na ljubavni život.

 

Zavirite među zvezde i otkrijte kojim znakovima Zodijaka će ljubav ići od ruke. Oni će uživati u emocijama, ali se neće zadržati na jednom partneru, već će poput pčele ići sa cveta na cvet.

 

Da li ste među srećnicima koje čekaju uzbudljive avanture tokom čitave 2024. godine.

 

 

Vage


Uvek ste verovali da napredak zavisi od promena, a promena zahteva hrabrost. Imaćete ove hrabrosti u izobilju tokom cele ove godine. Oni koji su vam bili najbliži mogu izgubiti vrednost u vašim očima. Tokom godine ćete više puta odlučiti da je vreme da krenete dalje. Poželećete da stalno izlazite van svog uobičajenog okruženja.

 

Već u januaru ćete možda upoznati nekoga ko zaslužuje vaše poverenje, ali na proleće ćete odlučiti da je vreme da u svoj život vratite osobu sa kojom niste dugo komunicirali. Tek do kraja godine će vam biti jasna ukupna slika. U novembru, decembru ćete shvatiti da je došlo vreme za prelazak na novi nivo. Želećete stabilnost, dublju povezanost i moći ćete da odlučite kakvu osobu želite pored sebe.

 

KO ĆE MENJATI PARTNERE KAO ČARAPE U 2024.?
KO ĆE MENJATI PARTNERE KAO ČARAPE U 2024.?foto: kiuikson/Shutterstock

 

Strelac


U narednoj godini ćete neobično kreativno pristupiti svom ličnom životu i pronaći stotine načina da ga diverzifikujete. Partneri će se menjati zadivljujućom brzinom, a ponekad ćete se čak zabavljati sa nekoliko ljudi u isto vreme. Istovremeno, živite isključivo u sadašnjem trenutku i ne razmišljate o tome kako se veza kreće napred. Ne nameravate da se prilagođavate novim partnerima, pa ćete u slučaju bilo kakvih nesuglasica biti spremni da jednostavno odete.

 

Ovo je vaš element - da ne zavisite ni od koga i uživate u apsolutnoj slobodi, ali ipak nemojte biti toliko sebični, uzmite u obzir osećanja i želje drugih ljudi. Osoba sa kojom želite da kreirate nešto, na primer, posao, može postati ona prava. Finansijska ulaganja, zajednički ciljevi, udruživanje snaga - ako osećate da želite da to uradite sa određenom osobom, onda bi trebalo da je bolje upoznate.

 

 

Vodolija


Očekuje vas jedna društveno naporna godina. Gotovo svakodnevno ćete biti u komunikaciji iz koje će se roditi prijateljstvo, a moguće i ljubav. Česte, prolazne romanse počeće tokom razgovora na raznim događajima i zabavama, a pošto će vaš prirodni šarm biti na vrhuncu u narednoj godini, obožavalaca vam neće nedostajati.

 

Postaćete otvoreniji i spremniji za eksperimentisanje, što će vam doneti mnoga nova iskustva i ojačati samopouzdanje. Možda nećete moći da izgradite dugoročne i stabilne odnose u narednoj godini, ali novo iskustvo koje ćete steći će vam dati odgovore na mnoga vaša pitanja i poslužiti kao osnova za jaku zajednicu na dugi rok.

 

Bonus video:

 

Srodna duša svakog horoskopskog znaka 

 

makonda-tracker