astro prognoze

Vikend horoskop za 25. i 26. novembar: Ko će postići neočekivan USPEH, a koga iza ugla vrebaju SUKOBI I SVAĐE?

0

Šta nam zvezde predivđaju ovog vikenda, 25. i 26. novembra?

Šta vas čeka ovog vikenda kojim ispraćamo novembar?
Šta vas čeka ovog vikenda kojim ispraćamo novembar?foto: Anna Zhuk/Shutterstock

Šta nam donosi poslednji vikend ovog novembra, tik pre početka poslednjeg meseca u godini?

 

Saznajte šta horoskop za vikend od 25. do 26. novembra 2023. donosi vašem znaku Zodijaka.

 

 

Ovan

 

Vaša intuicija, inspiracija i kreativnost cvetaju ovog vikenda. Nemojte biti brzopleti kada je u pitanju cilj koji želite da postignete. U želji za napretkom, vodite računa o drugim ljudima i posebno obratite pažnju da ne "jurite" pre vremena.

 

Bik

 

Nivo energije je visok ovog vikenda. Aktivirajte se! Ipak, nemojte se rasplinuti na sve strane, već probajte da se fokusirate na ono u čemu uživate. Ne ulazite u sukobe. Nedelja mirnija od subote i nudi šansu za napredak.

 

Blizanci

 

Potrudite se da izbalansirate unutrašnji mir i spoljašte potrebe. Ne osuđujte nekoga na osnovu nečega što vam je neko rekao. Takođe, trudite se da, ako vam neko skrene pažnju na problematično ponašanje, objektivno sagledate zbog čega vam je to rečeno, te da promenite taj manir.

 

 

Rak

 

Otvoreni ste za nova poznanstva, a povezujete se i sa starim prijateljima. Želite da izađete iz svoje zone komfora i trudite se da promenite neke segmente svog života. Ponašanje jedne osobe vas zbunjuje, ali nemotje se pretvarati da ste nešto što niste da bi vas lakše prihvatila.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker