astro prognoze

Nekome RADOST, drugima IZAZOVI: Veliki horoskop za VLADAVINU STRELCA za svaki znak Zodijaka (od 22. 11. do 21. 12)

0

Pogledajte šta vam donosi vladavina Strelca po astrološkim prognozama.

Šta vašem znaku donosi vladavina Strelca?
Šta vašem znaku donosi vladavina Strelca?foto: Tatyana Volkova/Shutterstock

Približava nam se 2024. godina, ali i do tada nas čeka buran period, pun i drame i srećnih trenutaka. Pogledajte astrološke prognoze za vladavinu Strelca.

 

 

Ovan

 

Ovaj period nosi vam inspiraciju pod uticajem Marsa. Pripazite se da ne izgorite u procesu pripremanja, stvaranja... Vaša energija u ovom periodu je sjajna, ali vladajte sobom, kontrolišite se, vodite računa o zdravlju, ishrani.

 

Pun Mesec u znaku Blizanaca 27.11. nosi prilike za druženja, a možda i za neka upoznavanja.

 

Retrogradni Merkur od 12. decembra nosu šanse za lošu komunikaciju, kašnjenja...

 

Mlad Mesec u Strelcu vam nosi preokret u načinu razmišljanja i vratićete se pozitivnijem stavu.

 

Bik

 

Vatrena energija preti da iznese neke stare emocije na površinu. Koristite snagu koju ste dobili da se krećete u smeru ostvarenja svojih ciljeva. Moguće je da ćete dobiti izuzetno povoljne vesti koje dugo čekate, usled punog Meseca.

 

Retrogradni Merkur nosi kašnjenja, nedaće s tehnologijom lošu komunikaciju, pa ne zaboravite da budete strpljivi!

 

U isto vreme,  mlad Mesec bi mogao da napravi balans s pozitivnijom energijom. Razmislite o tome šta vam se lepo desilo ove godine, a iskoristite ovaj period da shvatite koji su vaši lični ciljevi, kojima bi trebalo da se posvetite.

Blizanci

 

Ovo je posebno doba godine kada vam se bliži nekakva prekretnica. Sagledajte stvari iz nove perspektive i nađite način da znanje i iskustvo koje ste stekli primenite u sopstvenom slučaju, ne samo savetujući druge ljude.

 

Retrogradni Merkur čini stvari težima, pa budite mirni, izbegavajte da se dugoročno nekome obavezujete i slušajte svoju intuiciju, da vas tuđa brzopletost ne uvede u problem.

 

Mlad Mesec nosi smirivanje strasti i šansu za odmor.
 

Rak

 

Ovo je naporan period za vas. Preforsirali ste se, shvatate da ste sebe dali previše. Nađite ravnotežu da ne izgorite u svojim obavezama.

 

Pun Mesec vam donosi dobru zabavu i potencijalno upoznavanje neke zanimljive osobe.

 

Retrogradni Merkur vam donosi priliku da verujete svojoj intuiciji. Izoštrite čula i ne dopuštajte svakome da vas prevari.

 

Mlad Mesec vam donosi nalet pozitivne energije kako bi vam dao snagu da ne sagorite previše u onome što ste započeli.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vašem znaku donosi vladavina Strelca?
Šta vašem znaku donosi vladavina Strelca?foto: Tatyana Volkova/Shutterstock

Lav

 

Vama je na umu putovanje u ovom periodu, a ovaj period donosi energiju za druženje i šansu da se pokažete i dokažete. Imaćete poslovnu šansu za širenje kontakata.

 

Nemojte se povlačiti u kuću, idite na nova mesta, to će vam dati šansu za brojna nova iskustva.

 

Merkur u retrogradnom hodu će vas brzo usporiti, ali ako naučite kako da verujete svojoj intuiciji i ne planirate mnogo unapred, moći ćete da izvučete najbolje iz ovog perioda.

 

Mlad Mesec vam donosi šansu da razmislite o svemu što ste želeli i da spoznate šta ste zaista dobili.  Ono čime budete krenuli da se bavite sada daće rezultata iduće godine.

 

Devica

 

Sezona Strelca aktiviraće vaš vatreni duh i osećaj za avanturu.  Moguće je iskustvo koje će vam promeniti život, pa se nemojte bojati da isprobavate stvari za koje vam se čini da mogu da vam prijaju. 

 

Tokom punog Meseca se pripremate za proslavu praznika, ali nemojte se nervirati ako se ne obavi sve što ste zamislili.

 

Ovaj pun Mesec predstavlja priliku da otpustite stvari koje ne želite sa sobom u novoj 2024. godini.

 

Vaša vladajuća planeta, Merkur, kreće retrogradno, ali iako nam donosi kvarove i lošu komunikaciju, ovo je vreme da krenemo da učimo da se oslanjamo na sopstvenu intuiciju i verujemo sebi.

 

Mlad Mesec u znaku Strelca je prilika da se posvetimo sebi i svom unutrašnjem svetu. Kad ste poslednji put radili nešto što vam istinski prija?

 

Vaga

 

Sezona Strelca zapaliće vatru kada je u pitanju projekat na kojem ste radili, bilo da je u pitanju vaš hobi ili novi posao, možda čak i neki preko društvenih mreža!

Verujte sebi i svojim veštinama.

 

Retrogradni Merkur na vas utiče jače nego na većinu i čini da se povlačite u sebe. 

Ne dozvolite sebi da članovi porodice vrše utisak na vas, već ostanite dosledni i verni sebi.

 

Iskoristite retrogradni Merkur kao priliku da zaista obratite pažnju na svoju intuiciju.

 

Takođe, ovaj mlad Mesec je prilika da zaželite poslednju važnu želju za ovu godinu i krenete da radite na njenom ostvarenju do sledeće godine.

 

Škorpija

 

Sunce se upravo pomerilo iz vašeg znaka Zodijaka,  ali je ostavilo trag koji možete da pratite, delovaće snažno i silovito na vas, pa možete da očekujete svetlost u svom životu u budućnosti!

 

Pun Mesec je za vas produktivan, a početak decembra nosi intenzivne događaje i pravi trenutak da se osvrnete na prethodnu godinu i spoznate šta ste postigli i šta želite da postignete.

 

Mlad Mesec je takođe idealna prilika da "posadite seme" i radite na ispunjenju svojih vizija i želja.
 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vašem znaku donosi vladavina Strelca?
Šta vašem znaku donosi vladavina Strelca?foto: Tatyana Volkova/Shutterstock

Strelac

 

Ovo je vaša sezona, vaše vreme, nije vam lako, ali radite pravu stvar za sebe. U vaš život dolazi zabava, zanimljivi odnosi,  nove prilike.

 

Slobodni Strelčevi upoznaju neku posebnu osobu i pod uticajem punog Meseca se prikazuju u najboljem svetlu.

 

Iako ovo može biti posebno nezgodno doba godine za to, pokušajte svoje zdravlje da stavite na prvo mesto. Vodite računa o tome šta jedete i koliko spavate.

 

Poslednji mlad Mesec za vas znači da ste prvi u redu za sve što želite da dobijete. Mada retrogradni Merkur može da učini da stvari malo okasne, nesumnjivo će vam se ostvariti sve što ste zamislili.

 

Jarac

 

Sunce se seli u vaš znak, a da bi sve bilo obasjano svetlošću, raskrčite iz svog života sve "viškove" i sve iz prošlosti što vas koči! To su nezdrave navike, opsesije, odnosi. Oslobodite se svega što vas steže.

 

U tome vam pomaže i energija punog Meseca.

 

Za retrogradni hod Merkura se pripremate na taj način što ćete sebi postaviti dugoročne ciljeve i nećete dati sporednim, svakodnevnim sitnicama da ih uzurpiraju. Nađite plan i idite za njim, prateći svoju intuiciju i znakove kraj puta.
 

Vodolija

 

Sezona praznika je pred nama, a vi imate puno razloga za slavlje!Možda vam je u prošlosti bilo teško, ali sada ste puni radosti, poleta, pa koristite energiju da putujete, družite se, izlazite i setite se koliko je život lep.

 

Pun Mesec je vreme za društvo i izlete, nešto novo što do sada niste radili. 

 

Retrogradni Merkur na isti dan kad i mlad Mesec može učiniti da se osjećamo mentalno raspršeno. i nije dobro vreme da potpisujete ugovore ili se bilo kome na nešto obavezujete.

 

Mada će vam nositi izazove, usredsredite se na sebe, naporno ste radili i ovo vam je šansa da odmorite i osetite radost i ljubav u svemu što radite.
 

Ribe

 

Kako Sunce prelazi u Strelca, vaš fokus će se prebaciti na vašu karijeru.  Ipak, napravite pauzu i uživajte u sreći i uspehu koji vam sledi na poslovnom planu. Imaćete momenat zastoja, nakon kog će se stvari srediti i moći ćete da iskoristite na pozitivan način sve što ste postigli.

 

Mlad Mesec vam nosi šansu da razmislite gde ste trenutno i šta želite da postignete, gde želite da budete. 

 

Merkur, planeta komunikacije, postaje retrogradan. To bi moglo uzrokovati neka kašnjenja,  moguće vezano za putovanja, pa budite posebno strpljivi.

 

Bonus video

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke

 

makonda-tracker