GOTOVO

Kraj nedelje za njih će biti veoma stresan: 4 znaka Zodijaka će na svoju vezu STAVITI TAČKU

0

Dogodiće se stvari koje će biti kap u već prepunoj čaši 

4 znaka Zodijaka čeka raskid krajem nedelje
4 znaka Zodijaka čeka raskid krajem nedelje foto: Shutterstock

Raskidu veze uvek prethodi proces razmišljanja i donošenja odluka, koji može biti mučan i bolan. Ove nedelje, četiri horoskopska znaka će shvatiti da je došlo vreme i da treba da izađu iz svojih romantičnih veza

 

Romantične veze se najčešće održavaju do poslednje čaše za jednu od partija, a ovo bi se ove nedelje moglo desiti sa četiri horoskopska znaka.

 

Naime, od 14. do 20. avgusta vreme je promena, a neki znaci će shvatiti da ovako više ne mogu. Skupite hrabrost i napravite korak ka novom životnom poglavlju.

 

 

1. Lavovi


Neki Lavovi već duže vreme razmišljaju o prekidu veze, ali još nisu smogli snage da to saopšte partneru. Iako se ne osećate kao da ste gubili vreme sa tom osobom, shvatate da postoji nešto više od vas. Trenutna situacija vam ne donosi sreću, pa je vreme da napravite neke promene u svom životu. Prekid veze je pravo rešenje za vas i početak novog životnog poglavlja.

 

2. Strelci


Iako su Strelci veoma posvećeni u vezi, ipak shvataju da su izgubili osećanja prema partneru, pa je ostanak u vezi pogrešan potez. Anksioznost koju osećate jer morate da odete kulminiraće ove nedelje, pa ćete konačno odlučiti da prekinete to 'mučenje'. Druga strana će vas razumeti i prihvatiti vašu odluku, a na vama je da to učinite hrabro.

 

Ovi znakovi će prekinuti vezu s voljenom osobom
Ovi znakovi će prekinuti vezu s voljenom osobom foto: Shutterstock / New Africa

 

3. Jarčevi 


Mnogim Jarčevima se dogodilo upravo ono čega se mnogi plaše – ljubav je postala navika. Jarčevi teško razbijaju svoje navike, čak i kada su destruktivne, ali ova nedelja je pravo vreme za promene. Učinite taj korak za svoje dobro, ali i za partnera, koji, kao i vi, zaslužuje iskrenost.

 

4. Riba


Problemi sa Ribama nisu novi, a vi se dugo borite sa njima. I vi i vaš partner pokušavali ste da ih rešite na sve načine, ali izgleda da još uvek nema rešenja. Vreme je da prihvatite istinu, prestanete da se borite i učinite ono što je neizbežno - raskinite vezu. Ne brinite kako će druga strana to podneti, jer je ovo najbolje rešenje za oboje.

 

Bonus video:

 

Ko je vaša srodna duša prema horoskopu? 

 

 

makonda-tracker