šta kažu zvezde?

Astro prognoze za SVAKI znak Zodijaka: Horoskop za VLADAVINU ŠKORPIJE (od 23. oktobra do 21. novembra)

0

Zvezdana energija i astrološki ciklusi donose zatvaranja poglavlja i postavljanje temelja za period koji tek dolazi.

kreće vladavina škorpije
kreće vladavina škorpijefoto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock

Strelac

 

Strielčevima je aktuelna tema završetaka. Otpustite ono što nije dobro po vas i sačekajte momenat "ponovnog rođenja" u nekim poljima koja su vam važna. Snažna energija Škorpije uticaće na vas i učiniće na to da stvari izađu iz vašeg života. Spremni ste za novo poglavlje.

 

Jarac

 

Vaš život se mnogo promenio, a sada ste naučili da razumete sebe i zaronite duboko u samospoznaju. Energija pomračenja i Škorpije čini da zaokružite neke stvari i poglavlja koja su bila aktivna u vašem životu. Imate više snage i podrške, a stigao je momenat kulminacije. Osećate se oslobođeno i spremno za novi početak.

 

Vodolija

 

Veliki događaji u sezoni Škorpije deluju na vas tako da će vas preplaviti na neki način. Nemojte se toliko truditi da ugodite ljudima, već mislite na sebe u tom procesu. Budite podrška, ali stavite sebe na prvo mesto i ne preuzimajte tuđe odgovornosti. Nađite granicu. Kada razmišljate o svojoj sudbini, nemojte misliti da je sve crno, naprotiv, privucite pozitivnim razmišljanjem pozitivnu energiju.
 

Ribe

 

U poslednje dve godine ste se dosta promenili i razmislite šta vam se sve dešavalo i koliko vas je promenilo. Sada sledi trenutak buđenja koji vas dalje gura napred, otkriva istinu i oslobađa vas nekih stega. Pomračenja mogu doneti sudbonosne događaje, a sada imate šansu za tako nešto. Dosadašnji ciklus vašeg života privodi se kraju. 

 

Bonus video

4 znaka koja će imati sreće do 2024. godine

 

makonda-tracker