šta kažu zvezde?

Astro prognoze za SVAKI znak Zodijaka: Horoskop za VLADAVINU ŠKORPIJE (od 23. oktobra do 21. novembra)

0

Zvezdana energija i astrološki ciklusi donose zatvaranja poglavlja i postavljanje temelja za period koji tek dolazi.

kreće vladavina škorpije
kreće vladavina škorpijefoto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock

Lav

 

Vi ste do sada imali priliv pozitivne energije, koja je uticala na vaš život, pa ste možda preurediti neke segmente i osećate se dobro sa smerom u kom se krećete. Vladavina Škorpije je vaša šansa da preduzmete ključan korak koji vas dodatno ohrabruje da napravite pozitivne promene. Vaš naporni rad će biti nagrađen, pa se pobrinite da odvojite vreme za odmor i blagostanje. 
 

Devica

 

Vladavina Škorpije donosi vam transformaciju koju ste čekali. Stiže pomalo intenzivna energija, istina i snaga, a u isto vreme će vam to pomoći da načinite promenu koju priželjkujete. Oslonite se na one koji su vam bliski i očekujte spoznaju, a možda i težak razgovor s nekim od članova porodice.

 

Vaga

 

Vi ste imali i Sunce u svom znaku, ali i pomračenje u znaku Sunca koje je uticalo na vas i bacilo senku. Mešutim, ono što se izrodilo u ovom periodu nastaviće da raste, a ako za neki segment svog života priželjkujete da se zatvori, ovo je idealna prilika za to. Vaše mračne strane izbiće na površinu, ali takođe se javlja šansa da spoznate šta je ono što vam donosi uzbuđenje u životu.
 

Škorpija

 

Škorpije, ovo je vaša sezona, prodrmaće vam život, promeniće pogled na svet, osećaćete se drugačije iznutra- Transformacija vam gura napred, pokreće vaše odnose, prekida one kojima je došao kraj još pre nekog vremena, a vas tera na motivaciju i napredak. Moći ćete da steknete moć nad samima sobom i to je vaša najveća prednost trenutno.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker