šta kažu zvezde?

Šta donosi poslednji PLAVI SUPERMESEC ove godine? 4 znaka čekaju VELIKE PROMENE, a jedan ima šansu za OGROMAN DOBITAK

0

Stiže novi nalet enerije i strasti, a evo na koja 4 znaka će najviše uticati 

Poslednji supermesec u septembru
Poslednji supermesec u septembru foto: Shutterstock

U utorak uveče na sredu ujutru, od 26. do 27. septembra 2023., planeta Saturn će se pojaviti u blizini rastućeg Meseca. Saturn će biti 4 stepena u gornjem levom uglu Meseca kada se završi večernji sumrak.

 

U sredu uveče, 27. septembra 2023, u 21:06 EDT, Mesec će biti u perigeju, najbližem Zemlji za ovu orbitu.

 

Pun Mesec nakon sledećeg biće u petak ujutro, 29. septembra 2023., pojaviće se nasuprot Suncu (u geografskoj dužini na Zemlji) u 5:58 EDT.

 

Mesec će izgledati pun 3 dana, od srede uveče do subote ujutru. Hajde da pogledamo kako pun mesec u Ribama utiče na znakove Zodijaka.

 

 

Ovan

 

Pošto ovaj mesec pada u vašem 12. polju, možda ćete želeti da provedete neko vreme sami ili biste se mogli naći u nekoj vrsti situacije u kojoj se osećate izolovano. 12. polje vlada bolnicama, zatvorima, mestima za osamljivanje i stvarima koje leže u našoj podsvesti. U svakom slučaju, bićete fokusirani na sopstvenu ličnu stvarnost. Vreme je da zastanete i razmislite o onome što je najvažnije.

 

Bik

 

Ovaj mesec pada u vašu 11. kuću prijatelja, grupa, nada i želja. Vaša društvena grupa ili kompanija u kojoj radite mogu biti vaš fokus u ovom trenutku. Važno je da prihvatite i budete svesni istine svih sa kojima ste blisko povezani, što će vam dati dublje razumevanje međusobno povezanih iskustava i otvoriti oči za to na koga možete da se oslonite, a koga da shvatite manje ozbiljno.

 

Kako će supermesec uticati na znakove Zodijaka?
Kako će supermesec uticati na znakove Zodijaka?foto: Shutterstock

 

Blizanci

 

Ovaj mesec pada u vašu 10. kuću karijere i reputacije. Nemojte se iznenaditi ako ste u nekoj vrsti pažnje i otkrijete kako vas drugi vide. Ponovo procenite pravac vaše karijere i da li vam omogućava rast koji želite. Ako ne, možda je vreme za promenu.

 

Rak

 

Ovaj mesec pada u vašu devetu kuću koja vlada obrazovanjem, putovanjima i vašim ličnim pogledom na svet. Možete dovesti u pitanje sopstvenu duhovnost, sistem verovanja, moral i filozofiju. Možete putovati ili se možda nalazi neko ili nešto na daljini što vam u ovom trenutku privlači pažnju i fokus.

 

Bonus video:

 

Idu li astrologija i Hrišćanstvo zajedno?

 

 

makonda-tracker