astro prognoza

31. avgust donosi nam velike preokrete: Horoskop za PLAVI SUPERMESEC u Ribama (za svaki znak Zodijaka)

0

Proverite astrološku prognozu za svoj znak Zodijaka u vreme plavog supermeseca u avgustu 2023.

vreme supermeseca uvek donosi velike i važne izazove
vreme supermeseca uvek donosi velike i važne izazovefoto: boscorelli/Shutterstock

Na koga će najviše uticati plavi supermesec? Kojim znakovima donosi krahove?

 

Proverite prognozu za svoj znak:

 

Ovan

 

Pun Mesec utiče na vašu podsvest i duhovne veze. Čeka vas isceljenje, ali i podsticanje da se posvetite sebi i zaronite u svoje emocije. Slušajte svoju intuiciju i unutrašnji glas. 
 

Bik

 

Čekaju vas romantika i potpuno magično vreme s prijateljima i voljenom osobom. Upoznaćete neke nove ljude, a čeka vas ostvarivanje težnji i nada, kao i emocije koje dugo niste osetili.

 

Blizanci

 

Ovaj pun Mesec ima odličan uticaj na vaš profesionalni život i karijeru. Vodi vas daleko, donosi unapređenje i promenu koja vam je bila potrebna, kao i dodatno samopouzdanje.
 

Rak

 

Menjaju se neki aspekti u vašem životu. Vreme je za odmor i neke nove smerove kojima biste mogli da se uputite. Odbacite strahove i verujte sebi.

 

plavi supermesec donosi nekome poboljšanja na poslovnom planu, a među srećnicima su blizanci
plavi supermesec donosi nekome poboljšanja na poslovnom planu, a među srećnicima su blizancifoto: Alla Simacheva/Shutterstock

Lav

 

Vama bi finansijska strana mogla da bude pozitivna i u poboljšanju; čeka vas određena isplata ili potencijalni bonus ili dobre vesti vezane za vašu imovinu.
 

Devica

 

Ovo je vreme za partnerstvo i vellike prekretnice u romantičnim odnosima. To može uključiti planove za veridbu, venčanje, zajednički život, a za slobodne upoznavanje nekog s potencijalom za dugu i ozbiljnu vezu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker