šta vas čeka?

VIKEND horoskop nekome donosi FLERT, a nekom kreativnost: Astrološka prognoza za svaki znak (od 22. do 24. septembra)

0

Saznajte šta vašem znaku  Zodijakaotkriva vikend horoskop od 22. do 24. septembra 2023. godine!

Vikend horoskop predviđa opuštanje i povezivanje sa svojim 'ja'
Vikend horoskop predviđa opuštanje i povezivanje sa svojim "ja"foto: maxbelchenko/Shutterstock

STRELAC


Večno u želji da zadovolji svoj avanturistički duh, Strelac bi ovog vikenda mogao da se da u beg za kojim žudi. Potrudite se da proširite svoje vidike na bilo koji način: putovanjem, čitanjem, druženjem... Sada je povoljan ternutak za svaku vrstu učenja jer ovog vikenda sve upijate, pa za studente Strelčeve nije loše da se "bace na knjigu".


JARAC


Vikend je u toku, ali pripadnici ovog znaka razmišljaju samo o poslu. Da li je u pitanju radni vikend, da li se kajete zbog neke greške, brinete li o tome šta vas čeka u budućnosti... Karijera vam je trenutno tema broj jedan, a veoma ste inspirisani i kreativni.

 


VODOLIJA


Sada je vreme da razmotrite opcije za koje smatrate da nisu bile plodonosne, jer ponekad najviše zanemareni napori imaju najveći potencijal. Dovršavanje svojih misli dovelo bi do toga da budete produktivniji jer biste mogli biti razočarani svojim izborima. Racionalnost i pametniji izbori mogu vas dovesti do uspeha.


RIBE

 

Čeka vas druženje i potencijalna nova poznanstva, od kojih se neko čak može pretvoriti u ljubavnu vezu. Budite otvoreni i srdačni, nekome ćete sigurno zapasti za oko. Kreativnost i vaš umetnički duh dolaze do izražaja.

 

BONUS VIDEO

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?

makonda-tracker