šta vas čeka?

VIKEND horoskop nekome donosi FLERT, a nekom kreativnost: Astrološka prognoza za svaki znak (od 22. do 24. septembra)

0

Saznajte šta vašem znaku  Zodijakaotkriva vikend horoskop od 22. do 24. septembra 2023. godine!

Za Škorpije ovaj vikend biće pun strasti
Za Škorpije ovaj vikend biće pun strastifoto: Shutterstock/Roman Samborskyi

LAV


Kreativnost je na vrhuncu za Lavove ovog vikenda, a konačno ćete pronaći način da se izrazite baš onako kako ste želeli, pa je ovo sjajan trenutak da se upustite u neki umetnički projekat. Tome ćete posvetiti mnogo vremena, kao i bilo kom hobiju ili nečemu u čemu uživate, ali ne zaboravite da se okružite drugima jer je društvo neophodno da biste sačuvali energiju.


DEVICA


Sada je sjajan momenat da se povežete sa svojim emocijama i osamite kako biste se posvetili onome u čemu Device najviše uživaju: analizi. Razmotrite šta je to bilo uspešno, a šta ne, koje aspekte života treba popraviti, kome (ne) možete da verujete... Moguće je da ćete imati važan razgovor s nekim članom porodice, a u njemu obavezno budite otvoreni.

 


VAGA


Komunikacija i međuljudski odnosi biće na prvom mestu na početku vladavine vašeg znaka ovog vikenda, drage Vage. Potrudite se da provedete vreme sa svojim najmilijima i da ne zapostavljate ljude koji vam znače i kojima značite, kao ni one koji vam mogu biti od koristi u budućnosti.
Sada je zgodan trenutak da rešite neki konflikt i pomirite se sa starim prijateljima.


ŠKORPIJA


Ovaj vikend za Škorpije će obeležiti – strast. Sada ćete dobiti energiju da napravite neki zaokret za koji ranije niste imali hrabrosti, a posebno su pozitivni aspekti u ljubavi. Univerzum bi mogao da vam pošalje signal da je pred vama neko vredan truda.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker