šta vas čeka?

VIKEND horoskop nekome donosi FLERT, a nekom kreativnost: Astrološka prognoza za svaki znak (od 22. do 24. septembra)

0

Saznajte šta vašem znaku  Zodijakaotkriva vikend horoskop od 22. do 24. septembra 2023. godine!

horoskop za vikend uglavnom predviđa relaksaciju, što često znači: leškarenje uz dobru knjigu
horoskop za vikend uglavnom predviđa relaksaciju, što često znači: leškarenje uz dobru knjigufoto: Iryna Kalamurza/Shutterstock

Ova dva dana pripadnicima većine horoskopskih znakova biće posvećena instrospekciji i opuštanju, ali je jedan opsednut poslom, dok jednog ne drži mesto.

 

Pogledajte šta astrolozi predviđaju vašem znaku Zodijaka.


OVAN


Vaša vladajuća planeta Mars daće vam mnogo energije i snage, kako mentalne tako i fizičke, pa ćete vi biti osoba koja pokreće stvari. Bićete motivisani i konačno preduzeti nešto da ostvarite jednu veliku želju, a usput biste mogli videti pravo i ne tako sjajno lice nekoga kome ste verovali.


BIK


Pred pripadnicima ovog znaka su dva dana opuštanja i mnogo spokojnih momenata s porodicom i najbližima. Očekujte da ćete dobiti i neku ponudu koju ne smete da odbijete: to može biti poziv na putovanje ili izlazak, poziv na razgovor za posao, prilika da pređete u kvalitetniju nekretninu...

 


BLIZANCI


Merkur, planeta koja vlada Blizancima i odnosi se na komunikaciju, "poguraće" vas da izađete u svet, usudite se da eksperimentišete i zavirite gde raninje niste. Ovo označava period koji će trajati nekoliko meseci za Bikove i donosi značajan lični razvoj.


RAK


Konačno ćete se sebe staviti na prvo mesto i provesti vikend u opuštanju i komunikaciji sa sopstvenim "ja" i najdubljim emocijama. Sada je sjajan trenutak da probate neku tehniku relaksacije koja će vam prijati: jogu, meditaciju, pa čak i samo laganu šetnju nasamo. Pronaći ćete duševni mir i biti u prilici da situaciju sagledate drugim očima.

 

Nastavak na sledećoj strani.

Za Škorpije ovaj vikend biće pun strasti
Za Škorpije ovaj vikend biće pun strastifoto: Shutterstock/Roman Samborskyi

LAV


Kreativnost je na vrhuncu za Lavove ovog vikenda, a konačno ćete pronaći način da se izrazite baš onako kako ste želeli, pa je ovo sjajan trenutak da se upustite u neki umetnički projekat. Tome ćete posvetiti mnogo vremena, kao i bilo kom hobiju ili nečemu u čemu uživate, ali ne zaboravite da se okružite drugima jer je društvo neophodno da biste sačuvali energiju.


DEVICA


Sada je sjajan momenat da se povežete sa svojim emocijama i osamite kako biste se posvetili onome u čemu Device najviše uživaju: analizi. Razmotrite šta je to bilo uspešno, a šta ne, koje aspekte života treba popraviti, kome (ne) možete da verujete... Moguće je da ćete imati važan razgovor s nekim članom porodice, a u njemu obavezno budite otvoreni.

 


VAGA


Komunikacija i međuljudski odnosi biće na prvom mestu na početku vladavine vašeg znaka ovog vikenda, drage Vage. Potrudite se da provedete vreme sa svojim najmilijima i da ne zapostavljate ljude koji vam znače i kojima značite, kao ni one koji vam mogu biti od koristi u budućnosti.
Sada je zgodan trenutak da rešite neki konflikt i pomirite se sa starim prijateljima.


ŠKORPIJA


Ovaj vikend za Škorpije će obeležiti – strast. Sada ćete dobiti energiju da napravite neki zaokret za koji ranije niste imali hrabrosti, a posebno su pozitivni aspekti u ljubavi. Univerzum bi mogao da vam pošalje signal da je pred vama neko vredan truda.

 

Nastavak na sledećoj strani.

Vikend horoskop predviđa opuštanje i povezivanje sa svojim 'ja'
Vikend horoskop predviđa opuštanje i povezivanje sa svojim "ja"foto: maxbelchenko/Shutterstock

STRELAC


Večno u želji da zadovolji svoj avanturistički duh, Strelac bi ovog vikenda mogao da se da u beg za kojim žudi. Potrudite se da proširite svoje vidike na bilo koji način: putovanjem, čitanjem, druženjem... Sada je povoljan ternutak za svaku vrstu učenja jer ovog vikenda sve upijate, pa za studente Strelčeve nije loše da se "bace na knjigu".


JARAC


Vikend je u toku, ali pripadnici ovog znaka razmišljaju samo o poslu. Da li je u pitanju radni vikend, da li se kajete zbog neke greške, brinete li o tome šta vas čeka u budućnosti... Karijera vam je trenutno tema broj jedan, a veoma ste inspirisani i kreativni.

 


VODOLIJA


Sada je vreme da razmotrite opcije za koje smatrate da nisu bile plodonosne, jer ponekad najviše zanemareni napori imaju najveći potencijal. Dovršavanje svojih misli dovelo bi do toga da budete produktivniji jer biste mogli biti razočarani svojim izborima. Racionalnost i pametniji izbori mogu vas dovesti do uspeha.


RIBE

 

Čeka vas druženje i potencijalna nova poznanstva, od kojih se neko čak može pretvoriti u ljubavnu vezu. Budite otvoreni i srdačni, nekome ćete sigurno zapasti za oko. Kreativnost i vaš umetnički duh dolaze do izražaja.

 

BONUS VIDEO

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?

makonda-tracker