ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP od 18. do 24. septembra: 2 znaka treba da budu oprezna sa NOVCEM, Škorpije se suočavaju sa strahovima

0

Saznajte šta vašem znaku otkriva nedeljni horoskop od 18. do 24. septembra 2023. godine!

Bikovi izražavaju otovreno ljubav prema partneru.
Bikovi izražavaju otovreno ljubav prema partneru.foto: Shutterstock/sivilla

Šta su vam zvezde pripremile za predstojeću nedelju, saznajte u Sensinom horoskopu. 

 

  • Ovan

 

Radite na projektima za koje ste strastveni i ništa vas u tome ne sprečava. U međuljudskim odnosima budite pažljivi prema potrebama partnera. Finansijski, razmislite o pametnim investicijama.

 

  • Bik

 

Razmotrite strategije za dugoročnu štednju i investicije. U ljubavi izrazite svoja osećanja otvoreno i iskreno. Vodite računa o svom domu i porodici.

 

  • Blizanci

 

Budite jasni i konkretni u svojoj komunikaciji. U ljubavi, posvetite vreme svom partneru i slušajte njegove potrebe. Planirajte opuštanje i kvalitetno vreme za sebe.

  • Rak

 

Izrazite svoja osećanaj i potrebe svojim voljenima. Pored toga, postavite ciljeve za lični rast i razvod. Finansijski, budite pažljivi sa svojim troškovima i razmislite o dugoročnim finansijskim planovima.

 

  • Lav

 

Koristite svoju inspiraciju za umetničke projekte ili poslovne inovacije. U ljubavi, budite pažljivi prema svom partneru. Vodite računa o svom zdravlju i dobroj ishrani.

 

  • Devica

 

Postavite prioritete i strateški planirajte svoje zadatke. U odnosima budite otvoreni za kompromise i slušajte druge. Finansijski, razmislite o dugoročnim investicijama.

 

Nastavak vas očekuje na sledećoj strani...

makonda-tracker