icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

ASTRO

Šta znači ako imate VIŠE ISTIH brojeva u datumu rođenja? 7 znači da ste jako SREĆNA osoba, a jedan broj je POSEBNO MOĆAN

Numerolozi smatraju da su brojevi jako bitni u našem životu, a posebnu ulogu imaju brojevi u datumu rođenja.

foto: FotoHelin/Shutterstock
foto: FotoHelin/Shutterstock

Kako Sensa piše, brojevi imaju bitnu ulogu, a onda je logično pitanje od kakvog su značaja brojevi koji se ponavljaju u datumu rođenja?

 

Ako u datumu rođenja imate četiri identična broja, to se može smatrati posebnim znakom i simbolom. Isti brojevi mogu biti poređani jedan za drugim ili na različitim mestima. Postoje i slučajevi kada se nekome datum rođenja sastoji samo do dva broja koja se ponavljaju u jednom datumu - na primer: 19.11.1999.

 

Ukoliko vi u datumu rođenja imate dva ili više istih brojeva , evo šta to znači prema numerolozima:

 

Jedinica - Ako u datumu rođenja imate četiri ili više jedinica, onda možete biti sigurni da svakako morate tražiti sreću u komunikaciji sa ljudima. Najverovatnije, vaša sudbina je porodica. Treba da brinete o voljenima i trudite se da ostvarite dobre međusobne odnose. Prisustvo više jedinica u datumu rođenja sugeriše da ne treba da odustanete od svojioh snova, već da istrajete.

 

Dvojka - Broj 2, koji se ponavlja četiri ili više puta, ukazuje na to da osoba sa takvim datumom rođenja treba da traži sebe u ovom životu, oslanjajući se na intuiciju. Takva osoba apsolutno definitivno ima neku višu svrhu koju mora da nauči. Moguće je da je to pomaganje drugim ljudima u odnosima ili pružanje podrške onima kojima je potrebna pomoć u teškom periodu njihovog života. Takvi susreti sa takvim ljudima treba da se dešavaju automatski.

Trojka - Ovo je veoma moćan broj. Ako u datumu rođenja imate više trojki, to ukazuje na snažnu energiju. Vaši snovi se mogu ostvariti dovoljno brzo, posebno ako verujete u njihovo ostvarenje i voljni ste da preduzmete akciju. Nažalost, ako nemate ni zrno vere, a glava vam je puna sumnji i strahova, rezultat će biti suprotan.

 

Četvorka - Broj 4, koji se pojavljuje najmanje četiri puta u vašem datumu rođenja, odličan je pokazatelj da vaša ličnost, duša i karakter imaju sve što vam je potrebno da biste mogli da postanete ono što želite. Vi ste osoba koja može postati uspešna u bilo kom pravcu - u razvoju, u poslu, stvaralaštvu i tako dalje.

 

Petica - Broj pet ukazuje na vašu smirenost, kao i na neku vrstu dualnosti. U vama se neprestano bore dve suštine i dva moćna početka, ali ovo nije dobro protiv zla, već umerenost protiv impulsivnosti. Vaš život je poput tobogana, ali sve se može promeniti u trenu ako sebi postavite krajnji cilj i počnete da sledite svoj san, sledeći zdrav razum.

Šestica - Četiri ili više šestica u vašem datumu rođenja mogu ukazivati na izvanredan um, karakter, dušu. Vi ste zaista jedinstveni, čak i ako to još niste u potpunosti razumeli i niste shvatili svu dubinu svojih razlika. Ovo nije ni loše ni dobro. Iskoristite svoju posebnost i talente kako biste poboljšali svoj i živote drugih ljudi.

 

Sedmica - Sedam je broj sreće. Zato prisustvo više takvih brojeva u vašem datumu rođenja ukazuje na to da ste izuzetno srećna osoba. Čak i ako ne mislite da ste baš srećni, optimizam se vrati i možete odmah da vidite pozitivniju sliku sveta. Cenite ono što imate i naučite da budete zahvalni.

 

Osam - Broj 8, ponovljen četiri više puta u vašem datumu rođenja, ukazuje na to da se najviše fokusirate na dom. Možda ste posebno uspešni u oblastima finansija i posla, ali vam je važno da uspostavite balans sa porodičnim životom. Osmica je simbol beskonačnosti, pa je ponekad potrebno da se odvojite od misli o novcu i razmislite o nematerijalnim stvarima - sitnicama koje život znače.

 

Devetka - Ako u vašem datumu rođenja ima više devetki, to sugeriše da vaš uspeh ne zavisi uglavnom od slučajnosti, već od vaše motivacije. Trebalo bi da zapamtite da uvek možete pronaći korist u onome što je na prvi pogled nepovoljno. Imate mnogo energije i snage, aktivirajte se i iskoristite to za unapređenje života.