brojevi kažu

Uz pomoć datuma rođenja saznajte šta vas očekuje u BUDUĆNOSTI: U jednom broju ćete prepoznati sebe

0

Kada izračunate vaš broj, moći ćete da pametno da usmerite svoj život.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Da li ste ikada u životu pomišljali na to da vam je neki uspeh u životu povezan sa vašim datumom rođenja? Upravo uz pomoć brojeva možete saznati u kom pravcu treba da se razvijate i slično. Ali pre svega treba da saznate svoj broj. 

 

Na primer, vaš datum rođenja je 3. jul 1968. Svoj broj računate tako što saberete sve cifre 3+7+1+9+6+8= 34, razložite na jednocifren broj 3+4= 7. Vaš broj je 7

 

Pročitajte za svoj broj kakav posao treba da radite, šta treba da uradite da biste privukli bogatstvo i šta je najbolje da izbegavate:

 

Vaš broj je 1

Ljudi sa ovim brojem su obično ambiciozni, jake volje i rođeni za vođe. Da biste privukli bogatstvo, morate da bude vešti u komunikaciji, da budete lojalni drugima i vodite aktivan život. Sreda je najbolji dan za rešavanje svih problema koje imate. Ovo je najbolji dan za pregovore i zaključivanje sporazuma.

Negativne osobine: sebičnost, ponos, hvalisavost.

 

Vaš broj je 2

Ako je vaš lični broj 2, ne bi trebalo da radite sami, već u timu. Razvijajući u sebi društvenost, brigu, ljubaznost, moći ćete da steknete osećaj za ritam neophodan za rad sa energijom bogatstva. Kada potpisujete sporazume ili ugovore, pokušajte da to uradite držeći olovku s dva prsta.

Negativne osobine: preosetljivost, nesposobnost da se rizikuje, samodestrukcija, nedostatak volje

 

Vaš broj je 3

Imate urođenu intuiciju, entuzijazam, zadovoljni ste onim što imate. Trebalo bi da razvijete svoj glas i maštu, steknete više prijatelja. Fokusirajte se samo na svoju intuiciju, neka vas ona vodi. Čuvajte se vode, ovaj element može postati ogromna prepreka na putu do novčanih tokova.

Negativne osobine: ljubomora, nestrpljivost, nekritičnost.

 

Vaš broj je 4

Razvijajte ozbiljnost, strpljenje, samosvest. Planirajte samo dugoročne projekte, odustanite od kratkoročnih izgleda i brzih rešenja. Uprkos urođenim sklonostima za mentalni rad, nemojte oklevati da se bavite i fizičkim poslovima. Vodite računa o novcu koji zaradite, uložite u svoj dom i porodicu.

Negativne osobine: želja za komandovanjem, kritičnost, pritisak na druge, lenjost, nestrpljivost, nepopustljivost.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker