numerološke tajne

NIŠTA NIJE SLUČAJNO, VEĆ IMA SVOJE TAJNO ZNAČENJE: Evo šta znači ako ste rođeni PARNOG ili NEPARNOG datuma

0

Kombinacija brojeva datuma vašeg rođenja otkriva mnogo o vama, vašim talentima, životnim predodređenjima...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaki odnos brojeva i njihova kombinacija nose posebno značenje i određuju životni put.

 

Najpre, svedite svoj datum rođenja, dan, mesec i godinu rođenja na jednocifrene brojeve. Tako, ako ste rođeni 23.11.1980. godine, vaši brojevi su sledeći:

 

Dan = 23 = 2 + 3 = 5

Mesec = 11 = 1+1 = 2

Godina = 1 + 9 + 8 + 0 = 18 = 1 + 8 = 9

 

Tako je vaša kombinacija 5-2-9, odnosno nepar, par, nepar.

 

1. Nepar – nepar – nepar

 

Ovim osobama predviđeno je da su njihove težnje usmerene ka svemu što je “svetlo”. Najčešće imaju naklonost prema umetnosti, ali su im vrlo bliska okultna i druga tajna učenja. Osećajni su, produhovljeni i plemeniti. U životu su veliki sanjari. Poprilično se teško snalaze u prakticnim poslovima. To ni u kom slučaju ne znači da ne poseduju izuzetno kvalitetnu i kreativnu energiju. Ove osobe žive za ljubav, ali i od ljubavi često stradaju. Na emotivnom planu najteže uspostavljaju ravnotežu, tu su najosetljiviji i najranjiviji. Čini se nekada da ove osobe doslovno posrću pod bremenom vlastitih osećanja. Imaju divnu i široku dušu. Umeju da saosećaju sa bližnjima, udubljuju se u njihove probleme, naprosto žele da pomognu svima i ne štede sebe kada su drugome na usluzi. Kada počnu da se ljute na druge, tu ljutnju mogu sa svim žarom da prenesu i na sebe same, pa su tada skloni i ispadima besa.

 

 

2. Nepar – nepar – par

 

Ove osobe su izrazito emotivne. Samo tu njihovu emotivnost oni tako vešto prikrivaju, da u pojedinim momentima i sami poveruju kako su “operisani” od osećanja. Zbog toga često ostaju krajnje zagonetne za okolinu. Sve dok o svojim planovima i namerama ove osobe ne pričaju ili ne upoznaju čak ni svoje najbliže, sve dok su na drugim temama, za njih “nema zime”.

Ćutanje je za njih prava formula i tajna uspeha. Ukoliko progovore, ostaće potpuno nezaštićeni i mnogi će im bez razloga stajati na putu i pokušavati da ih ugroze i ponize. To je neka vrsta kažnjavanja boljeg od strane goreg, pa osobe iz ove kombinacije moraju računati na stalni život pod maskom.

Ukoliko im se dogodi da se opredele za umetničko stvaralaštvo, neminovno za sobom ostavljaju maestralna dela, najviše umetničke i estetske vrednosti.

 

3. Nepar – par – nepar

 

Ovim osobana suđeno je da se u životu iskazuju kao graditelji. Iz ove kombinacije su regrutovani najpoznatije svetske arhitekte i izumitelji. Opredeljivanje za ostvarivanje karijere u nekoj drugoj oblasti su dosta manje.

Ove osobe su među najreprezentativnijim nositeljima harmonije sklada i jedinstva. Kod njih ima svega što je potrebno bilo kojoj drugoj kombinaciji i zato se mogu uspešno uklopiti sa osobama iz bilo koje kombinacije.

 

4. Par – nepar – nepar

 

Ove osobe sebe smatraju velikim praktičarima, sposobnim racionalistima i prvenstveno ljudima od akcije, njima je suđeno da latentno naginju misticizmu i okultnim učenjima. Ipak, to im daje prednost u odnosu na one koji su se opredelili ili za materijalno ili za duhovno carstvo.

Karakteristično je da se osobe iz ove kombinacije mogu okušati u svim sportskim disciplinama, najrazličitijim učenjima i naukama, da nema oblasti u životu koja im je strana ili nedostupna, samo je pitanje njihove želje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker