ASTRO PROGNOZA

VIKEND HOROSKOP od 1. do 3. septembra: Bikovi rešavaju sukobe s PARTNEROM, Jarčevi da povedu računa o ZDRAVLJU

0

Saznajte šta vašem znaku otkriva vikend horoskop od 1. do 3. septembra 2023. godine!

Vage se tokom vikenda fokusiraju na međuljudske odnose.
Vage se tokom vikenda fokusiraju na međuljudske odnose.foto: Shutterstock/George Rudy
  • Vaga

 

Dobar je vikend za fokusiranje na odnose i međuljudske veze. Organizujte romantičnu večeru ili provedite vreme sa bliskim prijateljima. budite otvoreni za nova poznanstva i saradnje koje vam mogu doneti prilike u narednom periodu.

 

  • Škorpije

 

Vikend donosi potrebu za introspekcijom i razmišljanjem. Iskoristite ova dva dana kada još uvek imate koristi od energije punog meseca da ponovo otkrijete sebe, možda kroz meditaciju ili pisanje u dnevnik. Izbegavajte sukobe i konfrontacije u ova dva dana. Preporučjlivo je da što više vremena provedete sami.

 

  • Strelac

 

Vikend je pogodan za istraživanje i avanturu. Otputujte na novo mesto ili, ako to nije moguće, budite turista u svom gradu. Provedite vreme na otvorenom, možda uz sportske aktivnosti ili avanture u prirodi. Nije pravo vreme da se zaključate u kuću. Treba da otkrivate nova mesta i ljude, okružite se prijateljima.

  • Jarac

 

Vikend je posvećen opuštanju i ličnoj nezi. Provedite vreme kod kuće. Možda čitajući ili gledajući omiljene filmove. Vodite računa o svom zdravlju i ako ste ga nedavno zanemarili, sada je vreme da mu date prioritet. Napravite planove za zdraviji stil ishrane ili počnite da vežbate. Ove jeseni bi bilo dobro da sebe stavite na prvo mesto.

 

  • Vodolija

 

Vikend je druženja. Učestvujte u društvenim događajima ili organizujte sastanke sa voljenima. Možete razmenjivati ideje i inspirisati jedni druge na pozitivan način. Potrebne su vam povratne informacije od onih oko vas i možete biti sigurni da ćete dobiti iskrenu. Provedite vreme i sa svojim životnim partnerom,jer vaša veza cveta više nego ikada.

 

  • Ribe

 

Pogodak je vikend da posvetite svoje vreme kreativnim i opuštajućim aktivnostima.Slikajte, pišite ili slušajte umirujuću muziku.Ponovo se povežite sa prirodom,možda šetnjom pored vode ili parkom. Plavi Supermesec koji se pre neki dan odigrao u vašem znaku otvorio je duhovni portal.

 

BONUS VIDEO

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka

 

 

 

 

makonda-tracker