ASTRO PROGNOZA

VIKEND HOROSKOP od 1. do 3. septembra: Bikovi rešavaju sukobe s PARTNEROM, Jarčevi da povedu računa o ZDRAVLJU

0

Saznajte šta vašem znaku otkriva vikend horoskop od 1. do 3. septembra 2023. godine!

Bikovi neka vikend posvete opuštanju i ličnoj nezi.
Bikovi neka vikend posvete opuštanju i ličnoj nezi.foto: Maria Markevich/shutterstock

Pogledajte šta vašem horoskopskom znaku predviđaju zvezde za naredni vikend. 

 

  • Ovan

 

Vikend donosi prilike za zabavu i avanturu. Izađite napolje, organizujte izlet ili bar šetnju u prirodi, piše Sensa.

 

 To je i dobar period za druženje, jer će vaša dobra energija privući ljude oko vas. Možete se ponovo povezati sa starim prijateljima.

 

  • Bik

 

Vikend je posvećen opuštanju i ličnoj nezi. Dajte sebi vremena da radite stvari koje vas čine srećnim i koje vam pune baterije. Naručite dobru hranu i provedite spa dan kod kuće. Čuvajte svoje telo, ali i dušu, slušajući muziku ili čitajući dobru knjigu. Koliko god je to moguće, ovaj vikend je dobro provesti u samoći i introspekciji.

 

  • Blizanci

 

Odličan je vikend za druženje i povezivanje sa ljudima. Pozovite svoje prijatelje na večeru u gradu ili možete organizovati malu zabavu kod kuće. Vi ste u centru pažnje zbog svog prirodnog šarma, pa iskoristite ovo da popravite odnose. Ako ste imali male sukobe sa partnerom, sada je vreme da o njima razgovarate i zajedno ih rešite.

  • Rak

 

Vikend odnosi potrebu za mirom i odmorom. Provedite vreme kod kuće, sa svojom porodicom ili voljenom osobom. Renoviranje, preuređivanje, i uopšte, bilo kakva modifikacija kuće su favorizovani.Ne zaboravite da napunite baterije i dajte sebi dovoljno vremena za opuštanje.

 

  • Lav

 

Izuzetno ste kreativni ovog vikenda i to možete pokazati celom svetu. Učestvujte u kursu ili prezentaciji na kojoj možete da se izdvojite. Organizujte veče sa prijateljima i porodicom gde ste vi ti koji brinete o aktivnostima. Takođe, stvari sa partnerom su veoma dobre. Ako imate romantične planove, ovo je vreme da ih sprovedete u delo.

 

  • Devica

 

Vikend je pogodan za planiranje i organizovanje. Napravite listu stvari koje treba da uradite i pronađete efikasne načine da organizujete svoje vreme. Sada je vreme za planiranje i možete da zapišete u svoj dnevnik sve stvari koje želite da uradite ove jeseni. Početak septembra vas puni energijom i izuzetno ste aktivni. Možete se baviti i sportskim aktivnostima.

 

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

makonda-tracker