leptirići u stomaku

Stiže im "princ na belom konju": 3 znaka Zodijaka će do 15. septembra upoznati SRODNU DUŠU

0

Period Mladog Meseca donosi im leptiriće u stomaku

Ko će se zaljubiti do 15. septembra?
Ko će se zaljubiti do 15. septembra? foto: Shutterstock/Marjan Apostolovic

Period pred nama je period kada će mnogi pripadnici Zodijaka biti u prilici da osete dobre, ali i loše strane Mladog Meseca.

 

Za tri horoskopska znaka, vreme do 15. septembra će biti vreme za uživanje u najlepšim emocijama.

 

Ljubav je ono što nas pokreće i zbog ljubavi ćemo promeniti svoje živote.

Bez obzira koliko godina imamo, ljubav nam je svima potrebna kao vazduh koji dišemo.

 

 

Ova tri horoskopska znaka biće pod velikim uticajem Sunca u konjukciji Lilit od 17. avgusta 2023., a sve do 15. septembra im se smeši prava i velika ljubav.


Rak

 

U periodu koji je pred vama moraćete da donesete odluku od koje će zavisiti dalji tok vašeg života. Oni znakovi koji su slobodni imaće priliku da sretnu osobu s kojom će ostati do kraja života. 

 

U njoj ćete pronaći sopstvenu moć i da tu moć možete iskoristiti da obogatite svoj život tako što ćete izabrati da ostanete sa osobom sa kojom ste u vezi. On ili ona mogu biti pravi izbor, zato pripazite na odluke koje ćete u ovom periodu doneti.

 

3 znaka Zodijaka čeka ljubav do 15. septembra
3 znaka Zodijaka čeka ljubav do 15. septembra foto: Shutterstock/Roman Samborskyi

 

Škorpija


Ako vas je jedna stvar uplašila od posvećenosti i neke vrste 'zauvek' ljubavi, to je bila ideja za koju zapravo niste verovali da bi vam se to moglo dogoditi. Videli ste kako ovi ideali ne funkcionišu uvek, ali sada su vam zvezde naklonjene. 

 

Evo tranzita koji vas dovodi u direktan kontakt sa vašim emocijama: Od 17. avgusta 2023. više nećete doživljavati svoj romantični život kao delimičnu pretnju; videćete to kao poziv da rastete i postanete novija, bolja verzija sebe. Konačno, stvari izgledaju obećavajuće; više se ne plašite ove vrste vezanosti. Život je da se živi, zato uživajte u svemu što je pred vama. 

 

Ko će upoznati srodnu dušu do 15. septembra?
Ko će upoznati srodnu dušu do 15. septembra? foto: Shutterstock/Jacob Lund

 

Ribe

 

Od 17. avgusta Ribe treba da slede svoju intuiciju. Tranzit Sunca u konjukciji Lilit povućiće vas da uradite ono što u šta verujetete kada je u pitanju vaš romantični život. Osećate se kao da je vreme za igru gotovo i da je osoba sa kojom ste neko ko zaslužuje ozbiljnu pažnju; ovo više nije flert, ovo je afera koja će trajati do kraja života.

 

 

makonda-tracker