astro prognoza

Posle MLADOG MESECA — kreće vreme blagostanja: Ova 3 znaka imaće najviše SREĆE u horoskopu (do 21. avgusta)

0

Astrološke prognoze povoljne su za 3 horoskopska znaka, koji će do početka sledeće nedelje imati nalet sreće

tri znaka imaće odličan horoskop nakon noći mladog meseca
tri znaka imaće odličan horoskop nakon noći mladog mesecafoto: Natali.Gats/Shutterstock

Glavni astrološki događaj ove nedelje biće mlad Mesec u Lavu, 16. avgusta, a ovo vreme donosi vam priliku da dobro sagledate ko ste i šta očekujete od budućnosti.

 

Određeni aspekti našihživota biće promenjeni, kao i naši fokusi, a većini će on biti na prošlim romansama i vezama koje su mogle da se održe, a nisu.

 

Tri znaka horoskopa imaće posebno dobar horoskop ove nedelje, odnosno do početka naredne nedelje i 21. avgusta, pa pogledajte da li ste među njima.

 

 

BIK

 

Ova nedelja donosi vam aktivnosti koje volite, a smiren tempo će vam donesti opuštanje i mir. Radosna energija vas prati ovih dana, a neke potrage doneće zanimljiva otkrića.

 

Jupiter u Biku će početkom nedelje formirati kvadratne aspekte sa Suncem i Mesecom u Lavu, što znači da ne treba da dozvolite da vas dotiče ponašanje drugih i sukobi, posebno oni na radnom mestu, pa se klonite loše energije drugih.

 

rakovi će imati sreće nakon mladog meseca
rakovi će imati sreće nakon mladog mesecafoto: Max4e Photo, Shutterstock

RAK

 

Izazovi na vašem putu uspešno će biti prevaziđeni, s lakoćom rešavate probleme i verujete u sebe, svoje sposobnosti i intuiciju.).


Mlad Mesec 16. avgusta biće veoma moćan za vas, pa se sve maske odbacuju i otvaraju vam oči za budućnost, uz malo drame koju ćete lako prevazići. Kada se Mesec na kraju preseli u Devicu, znaćete tačno šta da radite u budućnosti.

 

LAV

 

Neko kome verujete i ko vas je nečemu učio imaće važnu ulogu u vašem životu ove nedelje. To se odnosi na iskrenost, ljubav i mudrost, čega će bit ina pretek u narednim danima.


Retrogradni trigon Venere i Hirona će snažno uticati na vas ove nedelje, posebno početkom nedelje kada se tranzitni Mesec kreće kroz Lava. Suočite se s problemima, to će dovesti do vašeg opuštanja.

 

Bonus video

Astrolog otkriva tajne budućnosti:

 

 

makonda-tracker