astro prognoza

Vodolije, sledi vam novčano blagostanje: FINANSIJSKI horoskop za svaki znak Zodijaka (od 14. do 22. avgusta)

0

Finansijski nedeljni horoskop za svaki znak Zodijaka donosi detaljnu prognozu, pa proverite da li su zvezde na vašoj strani

KOGA ČEKA PROSPERITET NA NOVČANOM PLANU, A KOGA GUBICI?
KOGA ČEKA PROSPERITET NA NOVČANOM PLANU, A KOGA GUBICI?foto: Pru Studio/Shutterstock

Nakon uopštenog nedeljnog horoskopa za ljubav, zdravlje i posao, pogledajte šta čeka vaš horoskopski znak na planu finansija ove nedelje, od 14. do 22. avgusta 2023. godine:

 

OVAN

 

Osetićete negativan uticaj Venere, pa je važno da pronađete unutrašnji mir, što će vam pomoći da se nosite s preprekama i konačno bolje uticati na vaše polje finansija i karijere. Astrolozi poručuju da rešavate stvari koje vam vise za vratom, uključujući i finansijske.

BIK

 

Bikovi privlače novčanu sreću i mogli bi da imaju zaradu jer će im planete i zvezde biti naklonjene. Problemi se rešavaju, pa se preporučuje da ne budete isuviše ambiciozni nego da nastavite problem po problem i malim koracima do zacrtanih ciljeva.

 

BLIZANCI

 

Finansijska stabilnost je izvesnija od sredine nedelje, kad je vreme za transakcije, a ako pametno iskoristite vreme, popravićete svoju finansijsku situaciju. Ispravljate greške iz prošlosti.

 

lavice, ne trošite uludo ušteđevinu
lavice, ne trošite uludo ušteđevinufoto: Dean Drobot/Shutterstock

RAK

 

Iskoristite energiju Merkura za svoju dobit i rešavajte finansijska i poslovna pitanja koja škripe. Vreme je da se potrudite da izađete iz negativne situacije, što može biti temelj za ispravljanje starih grešaka.

 

LAV

 

Finansijske poteškoće slede ako trošite ušteđevinu na ono na šta niste planirali. Izbegavajte sumnjive poslove. Biće naporno, ali imaćete priliku da popravite svoju finansijsku situaciju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker