da li je i kod vas tako?

Najbolje je da NIKAD ne budete zajedno: 3 astro kombinacije čija ljubav je od početka OSUĐENA NA PROPAST

0

Ovi astro parovi od početka ne mogu da funkcionišu koliko god da su jake varnice i emocije među njima

neki astro parovi naprosto od početka nemaju dobar sklop koliko god da su jake emocije
neki astro parovi naprosto od početka nemaju dobar sklop koliko god da su jake emocijefoto: PHOTOCREO Michal Bednarek/shutterstock

Činjenica je da se suprotnosti ponekad privlače, ali kada su ovi horoskopski parovi u pitanju, suprotnost vam ne donosi ništa osim raskida u budućnosti.

 

Jednostavno, i pored svih emocija, varnica i privlačnosti, ove astro kombinacije od početka su osuđene da zajedno lutaju, a na kraju, naprosto, ne mogu biti zajedno.

 

Ako se zaljubite u nekog u horoskopskom znaku koji vam ne paše, bolje je da se odmah okrenete i odete i poštedite sebe slomljenog srca.

 

  • OVAN I BIK

 

Ovaj astro par ima nemoguću budućnost. Kao kada hoćete da iskombinujete vatru i vodu, to prosto ne ide. Dok Bik želi komfor i stabilnost, Ovan gura napred, želi akciju.

 

Bik oseća da Ovan ne može da uspori na način na koji on hoće, a Ovna frustrira Bikova tvrdoglavost i odugovlačenje. Ceo ovaj odnos vrti se oko nesporazuma i svađa.

 

  • BLIZANCI I RAK

 

Blizanci vole da pričaju, da se druže, vole promene, a duboko emotivni Rak želi stalnu pažnju i podršku, zbog čega se oseća nesigurno jer je Blizanac promenljiv i stalno traži nešto novo.

 

Njihova komunikacija je loša jer Blizanci ne mogu uvek da prepoznaju suptilne znake koje im Rak šalje i njihove tanane emocije.

 

blizanci i rak nikad ne mogu da nađu zajednički jezik
blizanci i rak nikad ne mogu da nađu zajednički jezikfoto: Shutterstock / New Africa
  • LAV I JARAC

 

Lav voli da je u centru pažnje, a Jarac je odgovoran, ozbiljan, teži da ostvari svoje ciljeve. Lavovima su Jarčevi isuviše dosadni i fokusirani na posao, a Jarčevima su Lavovi egocentrični i neodgoovrni.

 

Njihovi prioriteti su različiti. To vodi do napetosti i frustracija.

 

Bonus video

Koje su posledice bavljenja isključivo astrologijom?

 

makonda-tracker