haos u najavi

Biće turbulentno i u ljubavi, i na poslu! Retrogradna Venera i Merkur ukrstiće se krajem avgusta i spremaju NAM — OLUJE

0

Šta će se dešavati kad se retrogradnoj Veneri od 23. avgsta pridruži i retrogradni Merkur?

krajem meseca čeka nas turbulentni retrogradni merkur, koji će se ukrstiti s retrogradnom venerom
krajem meseca čeka nas turbulentni retrogradni merkur, koji će se ukrstiti s retrogradnom veneromfoto: Ironika/Shutterstock

Ne samo da je romantična Venera retrogradna tokom celog avgusta, već se 23. Merkur pridružuje retrogradnoj brigadi, prateći Devicu do 15. septembra.

 

Naivnost i podle namere biće u potpunosti vidljive u avgustu.

 

Dobra vest je da ne morate da se krijete u svojoj kući iz snova; ne ako sledite nekoliko suštinskih retrogradnih pravila koja ćemo izložiti.

 

Retrogradna Venera


Venera je retrogradna u Lavu od 22. jula do 3. septembra, u vreme kada ljubavna planeta prelazi od „večernje zvezde“ (vidljive u sumrak) do „jutarnje zvezde“ (vidljive neposredno pre zore). Ovo je optimalno vreme za stavljanje starih ljubavnih priča u kredenac istorije i buđenje sveže energije za romantiku. Sa retrogradnošću u Lavu, teme strasti, razigranosti i hrabrosti biće jake. Retrogradna Venera se dešava svakih 18 meseci i traje šest nedelja, piše Sensa.

 

Retrogradni Merkur


Merkur, planeta komunikacije, saradnje i podataka, putuje kroz Devicu od 23. avgusta do 15. septembra. Ova vremenska ograničenja otkrivaju mesta na kojima treba da pauziramo i ponovo razmotrimo, pregledamo, premotamo unazad i ponovo se povežemo. U Devici koja je usredsređena na posao i dobrobit, ova retrogradnost se odnosi na organizovanje, postavljanje sistema i pojednostavljivanje u ime smanjenja stresa. Merkur se okreće retrogradno svaka 3,5 do 4 meseca tokom tri nedelje.

 

retrogradni merkur poznato je kao vreme haosa
retrogradni merkur poznato je kao vreme haosafoto: HalynaRom/Shutterstock

Pravila retrogradnih planeta

 

Pratite ovaj planetarni protokol da biste izbegli bure i oluje u vašem ljubavnom životu.

 

Obnova prijateljstva sa bivšim partnerom je dovoljno teška, ali tokom retrogradnosti? Kao prvo, neće biti lako održati takvu vezu platonskom pod avgustovskim nostalgičnim nebom. Ako se viđate sa nekim novim, ovaj odnos će odmah zakomplikovati stvari.

 

Tokom avgustovske retrogradnosti, kada vidite svog bivšeg srećnog — ili još gore, srećnog sa nekim novim — malo je verovatno da će izazvati sreću kod vas. Prestanite da pratite preko mreža šta radi vaš bivši ili da se raspitujete kod zajedničkih prijatelja i poštedite sebe bola.

Razgovori mogu brzo da skliznu iz šina tokom retrogradnosti. Iako ćete možda morati da „razradite“ problem odnosa sa trećom stranom, nemojte tražiti od ljudi koji vas oboje poznaju (i vole) da zauzimaju strane.

 

Retrogradni Merkur je posebno kriv kada su u pitanju informacije koje završavaju na pogrešnim adresama. Vodite računa kome šaljete poruke i mejlove. Proverite sve tri puta ako treba.

 

 

Kada je Merkur retrogradan, komunikacija je sve samo ne direktna. Da li dobijate intuitivne informacije? Intuicija može biti snažna u ovom periodu alim orate voditi računa kako pokrećete razgovor o nečemu što je inicirala vaša intuicija.

 

Sa retrogradnom Venerom u Lavu zavisnikom od romanse, u redu je da budete nostalgični i skloni elegičnim raspoloženjima.

 

Zapamtite da su usponi i padovi normalni u svakoj vezi. Ako snažno osećate da postoji budućnost, razmislite o avgustu kao mesecu za dublji rad. I Venera i retrogradni Merkur mogu pomoći u otkrivanju osnovnih problema koje je potrebno rešiti za rast i jače veze.

 

Bonus video

Espreso TikTok: Srodna duša svakog horokopskog znaka

 

makonda-tracker