astrologija

4 znaka Zodijaka koje čeka KATASTROFALAN kraj leta: Problemi na poslu, krize u braku, razočarenja i tu nije kraj

0

Proverite da li ste među njima

4 znaka Zodijaka neće imati sreće krajem leta
4 znaka Zodijaka neće imati sreće krajem leta foto: Nikodash/Shutterstock

Ako volite da čitate prognoze astrologa ona sigurno znate i da one često služe da se zabavimo i da ne treba da uzimamo sve što pročitamo zdravo za gotovo.

 

Astrologija se ne odnosi na dobru i lošu sreću. Planete su jednostavno ovde da osvetle spoljašnje sile koje trenutno utiču na naše živote, omogućavajući nam da priznamo kako ove okolnosti utiču na nas.

 

One nam mogu pomoći da lakše prođemo kroz stresne periode i uradimo ono što će se pokazati dobrim u budućnosti.

 

 

Pa da vidimo, pred kojim znakovima je težak poslednji letnji mesec.

 

Rak


Za Raka koji je empatičan i zaštitnički nastrojen, poremećaji mogu biti posebno teški, posebno ako utiču na njihov osećaj sigurnosti. Kraj leta za njega može biti stresan, dok Venera retrogradno prolazi kroz vašu drugu kuću novca i vrednosti. Osećaj nedostatka može se javiti već početkom avgusta i trajaće sve dok retrogradni Merkur ne stigne 23. avgusta.

 

Tada očekujte neočekivano, posebno u vašim društvenim krugovima. Pokušajte da budete u toku s dešavanjima, jer će vam to pomoći da uklonite sve prepreke koje vam se nađu na putu.

 

Devica


Perfekcionistička Devica ne voli kada stvari ne idu kako je planirano. Stvari će krenuti na bolje kad se agresivni i akcioni Mars useliti u vašu prvu kuću identiteta. Ipak, osećaćete se teško i biće vam potrebna fizička aktivnost da smanjite frustracije. Kada se Saturn suprotstavi Marsu biće još teže. Sa ove dve zlonamerne planete koje se suprotstavljaju jedna drugoj, vaše samopouzdanje će nedostajati i ostaćete ranjivi na ljubomorne i ogorčene ljude. Važno je izbegavati sukobe koliko god možete.

 

Kako će kraj avgusta uticati na 4 znaka Zodijaka?
Kako će kraj avgusta uticati na 4 znaka Zodijaka?foto: Shutterstock/ fizkes

 

Radite sa ovom energijom produktivno, usmeravajući svoj um ka svojim ciljevima odlučno, strpljivo i disciplinovano. Na kraju ćete biti zadivljeni sopstvenom otpornošću.

 

Merkur vlada Devicom i, kao takva, Devica je izuzetno ranjiva na uticaj njene retrogradnosti. Ovaj retrogradni Merkur prolazi kroz znak Device, prolazi kroz vašu prvu kuću identiteta. Device su prilagodljive i mogu napraviti mesta za male neočekivane stvari koje život donosi. 

 

Vodolija


Pluton prolazi kroz vašu 12. kuću podsvesti i traži od vas da pogledate u dubinu svoje psihe i naučite da kontrolišete skrivene stvari koje tamo leže. Ovo nije vreme za čuvanje tajni, čak i ako je vaš instinkt da stvari držite za sebe. Radikalna iskrenost prema vašoj prošlosti pomoći će vam da duhovno i psihički rastete. Kao rezultat toga, videćete načine na koje ste sami sebe potkopali i doživećete novu vrstu slobode.

 

Pred ovim znakovima je težak kraj leta
Pred ovim znakovima je težak kraj leta foto: tommaso79/Shutterstock

 

Retrogradna Venera nam daje priliku da vidimo šta ne funkcioniše u našim odnosima, a ponekad to može značiti da smo spremni da rastemo. Ovog leta ozbiljno ćete dovoditi u pitanje svoje lične odnose, posebno romantične. Ne radi se o brzopletosti i bežanju od svojih problema. Radi se o suočavanju sa njima, glavom. Da li ste tražili pogrešne stvari u ljubavi? Da li vam stare navike ne donose radost? Razmislite i otkrijte, navedite koje su vaše želje zaista i dajte prostora svom partneru da učini isto. Kada se prašina razbistri i Venera krene direktno, napetost će popustiti i možete početi da gledate napred. Dozvolite sebi da procvetate ovog leta, Vodolije!

 

Ribe


Maštovite i nežne Ribe, ne plašite se da što ste na ovoj listi! Vi ste prilagodljivi i intuitivni i otporniji nego što mislite. Izazovi leta 2023. inspirisaće vas na načine koje još ne znate. Saturn, planeta odgovornosti, kreće se kroz vašu prvu kuću sebe, predstavljajući vam stvarnost onoga što jeste.

 

Izazovi prestaju čim krene retrogradni Merkur
Izazovi prestaju čim krene retrogradni Merkur foto: Shutterstock / Olha Nosova

 

Obuzeće vas novi osećaj samosvesti, samootkrivanja i samopouzdanja, ali tek nakon što preuzmete radikalnu odgovornost za sebe i svoje postupke. Verovatno ćete se osećati iscrpljeno sa Saturnom u ovom položaju jer ste opterećeni poslom i primorani da se suočite sa neuspehom i nesigurnošću.

 

Retrogradni Merkur počinje 23. avgusta i u vašoj sedmoj kući, uvećavajući postojeće probleme i izazivajući brojne nesporazume. Lek je naučiti zdrave granice. Ostanite uravnoteženi u sebi i pokušajte da zadržite širu perspektivu slike kada je to moguće. Ponekad zaista može pomoći samo da odvojite malo vremena i dahnete. Ne shvatajte sebe previše ozbiljno, Ribe, uvek ima mesta da se smejete, odmarate i uživate u svom letu!

 

Bonus video:

 

Koji znak je vaša srodna duša prema astrologiji pogledajte u videu koji sledi 

 

 

makonda-tracker