nekad joj je to bilo stresno

Ana Pendić otkrila TAJNU iz mlađih dana: Ovo su njene TRAUME, nakon kojih je usledio njen PREPOROD!

0

Lepa voditeljka otkrila je do sada nepoznate detalje o sebi.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Ani Pendić često upućuju komplimente na račun izgleda, nije oduvek bilo tako. U periodu kada su deca najosetljivija, u osnovnoj školi, voditeljka je imala kompleks zbog visine.

 

Voditeljka priznaje da joj za dobar izgled ne treba previše truda.

 

- Imam ćerkicu od pet godina, i to su svi čučnjevi koji mi u životu trebaju. Teretanu nikad u životu videla nisam, jedino jednom za potrebe slikanja, ne znam ni kako su me ubedili. Teretanu prezirem i uopšte taj vid rada na sebi. Takođe, nisam potrčala skoro 20 godina. Jedino što sada, posle operacije kičme, radim vežbe za leđa - iskrena je voditeljka.

 

- Visoka sam 180 zvanično, a nezvanično možda i više. Mi bivše manekenke i modeli takve smo visine. U osnovnoj školi to je bilo grozno, imam traume. Kada biste mi videli fotografije iz osnovne, sva deca u istoj visini, a ja za celu glavu viša. To je bilo veoma stresno za mene, dok nisam prebacila igricu u srednjoj školi i to prihvatila kao prednost. Nekako mi je to i dalo samopouzdanje, shvatila sam da bolje vidiš sa visine - rekla je Ana Pendić za “TV Magazin“.

 

Otkrila je i kako se sada zdravstveno oseća.

 

- Kičma mi je fantastično, dobro se slažemo, ona sa mnom, kao i ja sa njom. Sa zdravljem je sve u redu. Čovek nekada upadne u zamku da nema tu bol posle više godina i onda se opusti. Trudim se da budem disciplinovana i zato savetujem sve da lagano vežbaju - dodaje Ana.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker