jeste li među njima?

7 najsrećnijih znakova Zodijaka: Rođeni su pod srećnom zvezdom, sve što dotaknu ide im od ruke

0

Proverite brzo, da li ste među srećnicima? 

foto: Maria Markevich/shutterstock
foto: Maria Markevich/shutterstock

Ukoliko verujete u astrologiju ovo je način da se zabavite, ali i otkrijete nešto novo o sebi ili ljudima iz vaše okoline. 

 

Zahvaljujući Jupiteru i Neptunu, koji zajedno vladaju ovim vodenim znakom, Ribe su horoskopski znak blagoslovljen srećom. Osim toga, sjajni su zbog njihovog zabavnog duha.

 

 

Riba


Zahvaljujući Jupiteru i Neptunu, koji zajedno vladaju ovim vodenim znakom, Ribe su još jedan horoskopski znak blagoslovljen srećom. Osim toga, sjajno je biti tu zbog njihovog zabavnog i bezbrižnog duha.

 

Bik


Jupiterova velikodušnost obasipa ljude ovog horoskopskog znaka srećom na radnom mestu. Utemeljeni i posvećeni, ljudi ovog sunčanog znaka biće najbolji za druženje u vašoj kancelariji.

 

Rak


Još jedan znak koji uživa u toplim i srećnim zracima Jupitera je Rak. Prema rečima stručnjaka, što više ulažu u emocije, to više mogu da požnjete njegove koristi.

 

 

Oni su rođeni pod srećnom zvezdom
Oni su rođeni pod srećnom zvezdom foto: Look Studio/Shutterstock

Ovan


Oni takođe uživaju u sreći, ali ona dolazi uz uslov: njihova sreća je direktno proporcionalna tome koliko su iskreni prema drugima.

 

Lav


Lavovo znanje i moć su njegova amajlija. Obdareni živahnim i oštrim mozgom, znaju kako da izvuku najbolje iz svake situacije.

 

Vaga


Fortuna se kreće na misteriozan način za Vagu. Vage nikada ne znaju kada bi im se moglo posrećiti.

 

Strelac


Strelac je najsrećniji horoskopski znak jer njime vlada srećna planeta Jupiter. Ne zaboravite da povedete Strelca sa sobom ako planirate da igrate igre na sreću.

 

Bonus video:

 

Koji znakovi će u narednom periodu još imati sreće pogledajte u videu koji sledi:

 

 

makonda-tracker