astro prognoze

STARE LJUBAVI i veliki problemi iz prošlosti: Retrogradna Venera uticaće na svaki znak horoskopa, ali POSEBNO na OVA TRI

0

3 horoskopska znaka na koja će najviše uticati retrogradna Venera

šta donosi retrogradna venera od 23. jula?
šta donosi retrogradna venera od 23. jula?foto: Valeriy-S/shutterstock

Planeta Venera utiče na mnoge aspekte vezane za ljubav, raspoloženje, preispitivanje naših emotivnih uloga i razrešavanje problema. Ona od 23. jula kreće retrogradno i u tom smeru će se kretati do 3. septembra.

 

U ovom periodu svi problemi koji se nisu rešavali već su se ignorisali, pitanja koja su potisnuta, a na njih se nije odgovaralo, baš sve dolati na naplatu. Stižu obračuni i oživjljavaju stari sukobi. Veze dolaze do turbulencija i odnosi se preispituju. Vraćamo se ka prošlosti, ka škakljivim pitanjima koja smo do sada izbegavali.

 

 

Finansijska pitanja biće posebno važna jer Venera vlada novcem; lako se može dogoditi i povratak starih ljubavi i neraščišćenih računa. Prijateljstva su na klimavim nogama... I to je tek početak.

 

Baš svi horoskopski znakovi biće pod uticajem ovog astrološkog fenomena, ali tri znaka posebno osećaju uticaj retrogradne Venere. 


OVAN

 

Venera će biti retrogradna u petom polju, pa se može obnoviti kontakt s bivšim partnerom ili nekom osobom koja s emotivne strane želi povratak u vaš život. Stara romansa koja oživljava samo može biti greška. Od oktobra i prolaska retrogradne Venere vaša osećanja će se samo promeniti. 

 

Ne počinjite nove emotivne odnose. Sve što je brzo, to je i kuso, a u vašem slučaju može biti samo drastična greška.

 

venera kreće retrogradno i donosi na naplatu stare račun iz prošlosti
venera kreće retrogradno i donosi na naplatu stare račun iz prošlostifoto: BigLike Images/Shutterstock

LAV

 

Lavovi su najviše pod uticajem retrogradne Venere jer se nalazi u tom znaku! Sledi veliki nalet osoba iz prošlosti, ali i nova poznanstva. 

 

Mnogima slede pomirenja sa starim ljubavima i izmirenje računa, ali sledi vam i mnogo grešaka i povratak unazad u emotivnom smislu. Nemojte da srušite nešto što ste dugo gradili. Pažljivo.

 

STRELAC

 

U vašem životu se pojavljuje osoba s kojom niste u kontaktu godinama ili baš, baš dugo. To može biti neko ko živi u drugom gradu ili drugoj zemlji, pa čak i druge nacionalnosti.

 

Stara ljubav iz prošlosti vam kuca na vrata. Odlučite da li ćete je prihvatiti, ali oprezno, jer to može biti velika greška.

 

Bonus video:

 

makonda-tracker