prepoznajete li se?

Ako vas je jednom zavolela, VOLEĆE VAS ZAUVEK! Ova žena Zodijaka je NAJODANIJI znak horoskopa

0

Među znakovima Zodijaka, po odanosti se ističe jedna žena u horoskopu.

kada vas žena bik zavoli, budite sigurni da će to trajati večno!
kada vas žena bik zavoli, budite sigurni da će to trajati večno!foto: Zolotarevs/Shutterstock

Ona je najodanija žena Zodijaka. Kada vas jednom zavoli, voleće vas zauvek. Ona je stabilna, brižna, zavodljiva, sposobna, odgovorna, jaka, strpljiva, emotivna...

 

Ona je žena Bik!

 

Mada ima blagu narav, nije neko kim ćete moći da manipulišete, a ako probate da se igrate s njom, osetićete snagu njenog temperamenta.

 

Žena Bik ne rizikuje mnogo, ne voli burne promene, već više svoju stabilnost kojom teži, ali ako joj život donese izazove, naučiće iz njih lekciju i neće ponoviti istu grešku dva puta.

 

Žena Bik je u vezi jako odana, strastvena i predana. Neće srljati iz veze u vezu jer joj je potrebno da partnera najpre dobro upozna i bude sigurna da je on onaj pravi za ozbiljnu vezu. Kad vam pokloni svoje srce, kao da vam ga je dala zauvek na čuvanje.

 

 

Nju ćete morati da zavodite, udvarate joj se, brinete o njoj, ali sve će vam se mnogostruko isplatiti. U vezi daje i više nego što treba dok oseća ljubav i odanost od partnera. Privržena je i strastvena i odlična u krevetu, kada vas tamo pusti.

 

Najbolji parovi s njom su Rak, Jarac, Ribe i Devica.

 

žena bik se odlično slaže s rakom, devicom, jarcem ili ribama
žena bik se odlično slaže s rakom, devicom, jarcem ili ribamafoto: Shutterstock/Jacob Lund

Ako vam je ona prijateljica, važi isto: privržena je i predana. Verovatno ćete čitavog života ostati s njom jer je lojalna i nesebična, ali očekuje da joj pružite isto.

 

Njen izgled je senzualan, voli da ističe izgled detaljima kao što je nakit, marama... One i u starijim godinama izgledaju sveže i jedro.

 

Ako je pustite u svoj život na pravi način, imate prijatelja, ženu i ljubavnicu za mnogo godina...

 

Bonus video

Da li znate šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker