astro prognoza

NEDELJNI HOROSKOP od 7. do 13. AVGUSTA: Dva znaka treba da pripaze na FINANSIJE, a Ribe da slede svoje SRCE

0

Saznajte šta vašem znaku otkriva nedeljni horoskop od 7. do 13. avgusta 2023. godine!

Škorpije treba da budu iskrene u izražavanju emocija
Škorpije treba da budu iskrene u izražavanju emocijafoto: Shutterstock/Ivanko80

Pogledajte šta vašem horoskopskom znaku predviđa nedeljni horoskop od 7. do 13. avgusta, prenosi Sensa.

 

  • Ovan

 

Ove nedelje ćete biti neverovatno energični i motivisani da postignete svoje ciljeve. Vaša hrabrost će privući pažnju drugih, pa iskoristite priliku da izrazite svoje ideje.

 

  • Bik

 

Vaše strpljenje će biti na iskušenju ove nedelje, ali nemojte odustati. Iako se možda osećate preopterećeni obavezama, usredsredite se na dugoročne ciljeve. Obratite pažnju na svoje zdravlje i nađite vremena za opuštanje.

 

  • Blizanci


Nedelja će vam doneti mnogo zabavnih i zanimljivih društvenih događaja. Vaše komunikacijske veštine biće vaša najveća prednost, pa iskoristite šarm da rešite nesporazume sa voljenima. Na poslu budite pažljiviji u saradnji sa kolegama.

  • Rak

 

Ove nedelje se fokusirajte na unutrašnji mir i ravnotežu. Nađite vremena za meditaciju ili se bavite hobijima koji vas ispunjavaju. Biće vam važno da podržite ljude oko sebe, ali ne zaboravite da brinete o sebi.

 

  • Lav

 

Odličan period da ostvarite svoje ambicije. Vaša kreativnost će biti na vrhuncu, pa iskoristite svoje talente da imrepsionirate nadređene. Budite oprezni sa finansijskim odlukama i konsultujte se sa ljudima od poverenja.

 

  • Devica

 

Ova nedelja donosi priliku za nove saradnje i uspostavljanje važnih poslovnih kontakata. Budite otvoreni za nova iskustva i naučite da delefirate zadatke kako ne biste bili preopterećni. Vaše organizacione sposobnosti će doći do izražaja.

 

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani....

 

 

makonda-tracker