Romansa, veza i na kraju BRAK: 3 horoskopska znaka će u avgustu stati na LUDI KAMEN

0

Ako je verovati astrolozima, pojedini znakovi će ovog avgusta dobiti ponudu za brak 

foto: Shutterstock/George Rudy
foto: Shutterstock/George Rudy

Avgust je mesec raznih astroloških dešavanja na nebu. Venera je tu da malo pomrsi konce, ali ona može da ima i pozitivan uticaj, samo je pitanje kako su vaše ostale kuće nameštene.

 

Pripadnici tri horoskopska znaka ovog avgusta  imaju razlog za sreću. Na njihovoj zvezdanoj stazi ne samo da će se naći neko koga su godinama čekali, već će se taj neko u njih svim srcem zaljubiti.

 

Osećanja će biti obostrana, a pojedini bi mogli da izgovore i sudbonosno "da". Pogledajte o kojim znakovima je reč.

 

 

Lav


Lavovi će tokom avgusta doživeti snažan period samopouzdanja i šarma. Njihova harizma će privući pažnju mnogih potencijalnih partnera. Ljubav njihovog života mogla bi se pojaviti na društvenim događajima, zabavama ili čak na poslu. To može biti neko ko deli istu strast i entuzijazam za život, i ko će ih inspirisati da budu još bolja verzija sebe. Veoma brzo biste mogli da dobijete ponudu za otpočinjanje zajedničkog života, a onda zna se šta sledi - ponuda za brak.

 

U avgusti 3 znaka će se ludo zaljubiti
U avgusti 3 znaka će se ludo zaljubiti foto: Shutterstock/Jacob Lund

 

Vaga

 

Tokom avgusta, Vaga će doživeti period introspekcije i razmišljanja o svom ljubavnom životu. Moguće je da će se neko iz prošlosti vratiti u njihove živote, a ovo bi im mogla biti prilika da razreše nesuglasice i vrate se ljubavi. Pored toga, Vage bi mogle da upoznaju ljubav svog života kroz hobije, umetničke događaje ili tokom putovanja. Njihova otvorenost i želja za harmonijom privući će nekoga ko deli slične vrednosti. Upravo od osobe koja će vas neodoljivo privuću u avgustu bi mogla da usledi pitanje - udaj se za mene. 

 

Ko će u avgustu upoznati srodnu dušu?
Ko će u avgustu upoznati srodnu dušu? foto: Shutterstock/oneinchpunch

 

Strelac

 

Strelac će tokom avgusta doživeti snažan osećaj za avanturu i želju za novim iskustvima. Mogli bi upoznati ljubav svog života kroz putovanje, ekskurziju ili na inspirativnom događaju. Njihova iskrenost i duhovitost će privući nekoga ko ceni slobodu i nekonvencionalnost. Ovo će biti vreme za strastvenu ljubavnu vezu koja će ih podstaći da zajedno istražuju i uživaju u svakom trenutku, a ako je sudite prema položaju zvezda ubrzo bi mogla da stigne i prava bračna ponuda.

 

Bonus video:

 

Koja je srodna duša svakog horoskopskog znaka pogledajte u videu koji sledi: 

 

 

makonda-tracker