(ASTRO)

Astrološka i SUDBINSKA povezanost: Ovaj horoskopski znak NIKADA nećete uspeti da prebolite do kraja

0

Svaki horoskopski znak ima svog para Zodijaka kog je teško preboleti...

vodolija ne zna kako da preboli drugu vodoliju
vodolija ne zna kako da preboli drugu vodolijufoto: Oleg Fotografo/Shutterstock

Vaga

 

Vaga i Bik dele romantičnu dušu. Međutim, premda Vaga voli da se trči oko nje, ljubomorni Bik pokazuje rogove – što često završava raskidom! Međutim, Bik na Vagu ostavlja trajni utisak.

Škorpija

 

Veza Škorpije i Ovna jedna je od najstrastvenijih u celom svemiru. Ali, budući da se dva mala ratnika često svađaju, to jednostavno ne može potrajati. Međutim, Škorpija će morati dugo tražiti pre nego što ponovo sretne nekoga poput svog Ovna.

 

 

Strelac

 

Strelac i Ovan vatreni su znakovi, kao iz knjige. Nije ni čudo što se kod njih rasplamsa plamteća ljubav. Oboje poštuju prostor koji je potreban drugom. To je odlika koja će Strelcu dugo nedostajati u svim ostalim vezama.

 

Jarac

 

I još jedan horoskopski znak koji jednostavno ne može zaboraviti Vagu: ozbiljni Jarac fasciniran je njenom zaigranom lakoćom, jer mu upravo to nedostaje u životu. Dan bez Vage jednostavno se opet učini težim.

 

žene jarčevi imaju posebna osećanja prema muškarcima vagama
žene jarčevi imaju posebna osećanja prema muškarcima vagamafoto: Look Studio/Shutterstock

Vodolija

 

Vodolije su potpuno zapanjene kada upoznaju drugu Vodoliju. Veza ne može uspeti - ali niti jedno od njih nikada se neće zaboraviti.

 

Ribe

 

Ribama će nedostajati odanost i postojanost Device. To ju je često spuštalo na zemlju. To će teško moći oni koji slede nakon Device.

 

Bonus video

Astrolog otkriva tajne budućnosti:

 

makonda-tracker