leptirići u stomaku

VELIKA LJUBAV im kuca na vrata od 7. avgusta: 4 horoskopska znaka će se zaljubiti od PONEDELJKA

0

Radujte se, stiže ljubav 

4 znaka će se zaljubiti od ponedeljka
4 znaka će se zaljubiti od ponedeljka foto: Shutterstock/Ivanko80

Četiri horoskopska znaka videće poboljšanja u svojim odnosima ove nedelje. Uvek će postojati milion stvari koje će vas povući u različitim pravcima ili će vam čak odvratiti pažnju od fokusiranja na vašu romantičnu vezu.

 

Ipak, u nedelji od 7. do 13. avgusta 2023., sreća će vam se osmehnuti.

 

Poslednja četvrt Meseca u Biku pomaže vam da se fokusirate na ono što morate da oslobodite da biste uživali u vezi i zajedničkom životu.

 

Bik je zemaljski znak koji se fokusira na to da budete u vašem telu i da prihvatate strast i radost u molitvi svih vaših čula u bilo kom iskustvu u kome se nalazite.

 

 

Ova energija vam pomaže da se uzemljite i date sebi i svom partneru ono u čemu ste najviše potreba za. Ako je letnja i retrogradna sezona bila puna gužve i neočekivanosti, ovo je pravo vreme da se isključite i fokusirate jedno na drugo, ma koliko mali trenutak bio.


1. Vodolija
 

U sedmici od 7. do 13. avgusta 2023. kosmičke energije se udružuju kako bi donele rast i transformaciju vaše romantične veze. Možda ćete biti privučeni da zaronite dublje u emocionalne aspekte vaše veze, tražeći čvršću vezu i razumevanje sa svojim partnerom. Ovo može biti početak jednog novog poglavlja u vašoj vezi.

 

Slobodni pripadnici znaka bi mogli da sretnu osobu koja će pred njim otvorite svoje srce i pokazati iskrene emocije. Opustite se malo, pokušajte da svoje srce otvorite za novu ljubav. Prihvatite promene koje vam dolaze otvorenog srca i naći ćete se na putu dubokog emocionalnog rasta, koji će dovesti do jače, značajnije veze u vašem romantičnom životu.

 

Ko će se zaljubiti od 7. avgusta?
Ko će se zaljubiti od 7. avgusta?foto: Shutterstock/Jacob Lund

 

2. Škorpija

Tokom nedelje od 7. do 13. avgusta 2023. zvezde se usklađuju kako bi produbile emocije u vašoj romantičnoj vezi kako biste se mogli fokusirati na više radosti i zadovoljstva u vašoj zajednici. Poznati ste po svom intenzitetu i želji za dubokom intimnošću, a tokom ovog perioda možete svoj ljubavni život odvesti u nove dubine dok dozvoljavate da se vaši zidovi sruše i prigrlite ljubav raširenih ruku.

 

3. Jarac

 

7 – 13. avgust 2023. donosi priliv nebeske energije koja će vam pomoći da ojačate i poboljšate svoje romantične veze. Ljubav takođe zahteva emocionalnu otvorenost i ranjivost. Ove nedelje dozvolite sebi da budete više u kontaktu sa svojim osećanjima i iskreno prenesite svoje emocije sa svojim partnerom. Pokazivanje svoje ranjive strane može stvoriti dublju vezu, podstičući poverenje i razumevanje.

 

Koji znak će imati sreće u ljubavi u nedelji pred nama ?
Koji znak će imati sreće u ljubavi u nedelji pred nama ?foto: ViDI Studio/Shutterstock

 

Ponekad može biti izazovno to učiniti, ne zato što ne želite, već zato što nije normalno kako vaš mozak ili stil komunikacije funkcionišu. Provedite vreme razmišljajući o vrednosti vaše veze i osećanjima prema partneru, kako biste se dublje otvorili, bilo kroz razgovor ili pisanje čestitke ili pisma.

 

4. Vaga

 

Kosmos vas podstiče da pronađete harmoniju i ravnotežu u svojim romantičnim vezama tokom nedelje od 7. do 13. avgusta 2023. godine, dok poslednja četvrt meseca u Biku aktivira vaš sektor intimnosti i transformacije. Kao horoskopski znak na vagi, prirodno ste skloni da tražite ravnotežu i pravednost u svim aspektima života, uključujući i srčana pitanja. Ipak, ova nedelja će takođe zahtevati od vas da prihvatite promene u svom životu.

 

Vagama se smeši ljubav do 7. avgusta
Vagama se smeši ljubav do 7. avgustafoto: Shutterstock/Marjan Apostolovic


Komunikacija će biti na čelu poboljšanja vaše romantične veze. Od suštinskog je značaja da otvoreno i iskreno izrazite svoja osećanja i želje svom partneru, značajno ako se promenilo ono što želite za svoj život. Očekuje se da kako napredujete kroz život i svoje periode rasta vidite da se ljubav menja. Umesto da stvari držite za sebe, nadajući se da će sve biti u redu, otvorite se i podelite svoja osećanja.

 

Prigrlite svoj dar saosećanja i upotrebite ga za rešavanje bilo kakvih problema ili zabrinutosti koje su se nedavno pojavile, posebno onih koje su proizvod rasta. Održavajući miran i racionalan pristup, možete elegantno voditi teške razgovore i stvoriti dublje razumevanje između vas i voljene osobe.

 

Bonus video:

 

Da li horoskop i Hrišćanstvo mogu jedno s drugim?

 

 

makonda-tracker