samo obazrivo

3 znaka koja NAJČEŠĆE VARAJU U VEZAMA: S njima uvek treba da otvorite četvore oči!

0

Istina je da postojie ljudi koji vole da varaju, a astrolozi tvde da se rađaju češće u određenim znacima 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Osim toga, svaka osoba ima svoju definiciju neverstva, pa je nekima dovoljno flertovanje da optuži drugu stranu za preljubu, dok drugi definišu prevaru kao situaciju u kojoj je njihov partner imao seks sa drugom osobom.

 

U svakom slučaju, osećaj kada nas neko prevari je užasan, pogotovo ako tu osobu volimo. Rezultat može biti ogroman problem poverenja koji može uticati na sve naše buduće odnose jer niko ne želi ponovo da bude povređen.

 

A kako da znamo da li će nas neko prevariti? To zapravo ne možemo da znamo unapred, ali astrolozi tvrde da su pojedini horoskopski znaci od samog početka skloniji varanju od drugih.

 

 

Tri horoskopska znaka koja će najverovatnije prevariti u vezi, barem ako je verovati zvezdama, su:

 

Vaga


Iako se Vage pre svega smatraju veoma slatkim i nežnim ljudima, one su i veliki flertuji, što samo po sebi može da predstavlja problem kada su u vezi jer, naravno, druga strana nije oduševljena stalnim flertom. Flert ne prestaje ni kada Vaga završi u stabilnoj vezi, a iako je uglavnom bezopasan, ponekad ipak ode predaleko. Naime, Vage vole sve lepo, a kada naiđu na neko drugo biće koje smatraju lepim, lako izgube kompas.

 

Koji znakovi najčešće varaju u vezi?
Koji znakovi najčešće varaju u vezi?foto: Shutterstock/Antonio Guillem

 

Blizanci


Blizanci su veoma zahtevni kada su u vezi, a ako im ne posvetite dovoljno pažnje, potražiće je na drugom mestu. Pored toga, ovo je znak koji voli zabavu, a u kategoriji zabave na kraju varaju češće od drugih. Osim toga, ako Blizancima dosadi u vezi, oni su takođe skloni varanju - osim ako ne skupe hrabrosti da raskinu.

 

Da li ste među onima koji varaju u vezi?
Da li ste među onima koji varaju u vezi?foto: Profimedia

 

Jarac


Kada uđu u vezu, Jarci imaju velika očekivanja od te veze. Od takve veze žele da dobiju što više – i sreću i podršku i stabilnost. Pošto u jednoj osobi nije lako pronaći sve što želimo, Jarčevi će se, umesto kompromisa, odnosno prilagođavanja i zajedničkog rasta, često odlučiti na prevaru, čak i ako to znači gubitak voljene osobe.

 

 

makonda-tracker