ASTRO PROGNOZE

VIKEND HOROSKOP od 4. do 6. AVGUSTA: Rakovi treba da izbegavaju SUKOBE, Strelčevi izlaze iz ZONE KOMFORA

0

Saznajte šta vašem znaku otkriva vikend horoskop od 4. do 6. avgusta 2023. godine!

Ribama će vikend biti romantičan i sanjiv.
Ribama će vikend biti romantičan i sanjiv.foto: Shutterstock / Marjan Apostolovic

Kome će ovaj vikend proteći u miru, a kome donosi buru, saznajte u vikend horoskopu od 4. do 6. avgusta koji vam donosi Sensa.

 

  • Ovan

 

Spremite se za avanture i neka vas ništa ne usporava. Vaša energija će biti zarazna pa ćete privlačiti pozitivnost gde god se pojavite. Iskoristite priliku da istražite nova mesta i upoznate nove ljude.

 

  • Bik

 

Vikend će za Bikove biti miran i opuštajući. Fokusirajte se na sebe i svoje potrebe. Odmorite se, uživajte u dobrom obroku i provodite vreme za najbližima. To će vam pomoći da povratite snagu i osvežite svoj um.

 

  • Blizanci

 

Imate puno energije za druženje i povezivanje sa drugima. Otvorite svoje srce novim iskustvima i ljudima. Očekujte neočekivana iznenađenja koja će vam doneti osmeh na lice.

  • Rak

 

Danas se posvetite porodici i bliskim osobama. Emotivna podrška i povezanost sa voljenima će biti važni za vas. Pripazite na preosetljivost i izbegavajte sukobe.

 

  • Lav

 

Osmislite neki zabavan projekat ili se upustite u umetničke atkivnosti koje volite. Pokažite svetu svoj sjaj i nekad vas vaša svetlost ovdi kroz vikend.

 

  • Devica

 

Bićete fokusirani na organizaciju i planiranje. Iskoristite ovaj period za rešavanje stvari koje ste dugo odgađali. Red i disciplina pomoći će vam da se osećate mirno i zadovoljno.

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

makonda-tracker