dobro se pripazite

JEDNA REČ može da vam uništi život: 3 horoskopska znaka koja moraju da se čuvaju tokom Merkura u Devici (od 28. jula)

0

Kod Merkura je sve u vezi s komunikacijom i međuljudskim odnosima, a pripadnici tri znaka Zodijaka mogli bi da se isklizaju na ovom osetljivom terenu

merkur u devici uglavnom donosi pozitivan uticaj, ali pojedini horoskopski znakovi moraju da paze šta pričaju i rade
merkur u devici uglavnom donosi pozitivan uticaj, ali pojedini horoskopski znakovi moraju da paze šta pričaju i radefoto: Dragosh Co/shutterstock

Krajem avgusta počeće još jedan retrogradni Merkur, ali do tada ova planeta sprema novi važan tranzit – ulazi u polje Device.


Merkur će biti u Devici od 28. jula 2023. godine i tu će se zadržati sve do 4. oktobra.


To je vrlo dug Merkurov ciklus jer će se prividno kretati retrogradno od 23. avgusta do 15. septembra, a ovo je period u kom vaša nemilosrdna samokritika konačno dobija konstruktivni i pozitivni obrt. Naime, stižu rešenja jer je energija Device iako vrlo stroga i kritički raspoložena – uvek pravedna.


Kada Merkur uđe na teren Device, nastupiće kolektivno olakšanje jer će se kritičnost konačno pozitivno usmeriti, a postoji šansa za ogroman napredak u pronalaženju pravih odgovora i stvaranju dobih promena.

 

Iako će generalno ovaj tranzit biti dobra vest za sve znakove Zodijaka, neki od njih bi trebalo da budu vrlo, vrlo oprezni.

 

  • Ovan


Tokom ovog Merkura u Devici, osobe rođene krajem marta i u prvoj polovini aprila trebalo bi da obrate pažnju na to kako upravljaju svojim vremenom.

 

Horoskopski znak Ovna mora da bude na oprezu tokom Merkura u Devici
Horoskopski znak Ovna mora da bude na oprezu tokom Merkura u Devicifoto: Shutterstock / Dzhulbee

Ovaj tranzit biće savršen za poboljšanje vaše lične organizacije, pronalaženje dodatnog vremena u zauzetom rasporedu i oslobađanje od suvišne papirologije koja vas opterećuje. Ali ako ne razmislite dobro o svakom koraku i ne iskoristite ovu astrološku priliku, može da vas dočeka haos i da ne postignete nijedan rok.


Pokušajte da pojednostavite način na koji planirate i funkcionišete i naučite konačno da vodite svoj život umesto da on vodi vas.

 

  • Rak

 

Tokom Merkura u Devici, sve će se za Rakove ticati toga šta su rekli i, još važnije, kako su to rekli.

 

Astrološki Rakovi treba da mere svaku reč tokom Merkura u Devici
Astrološki Rakovi treba da mere svaku reč tokom Merkura u Devicifoto: Allexxandar/Shutterstock

Ako se suočavate s nekim otporom, opozicijom, odgovaranjem, ako ste u sukobu s nekim ili ne možete da nađete podršku, jednostavno prilagodite svoj ton ili stil komunikacije i to bi moglo da donese značajne promene.


Više razmišljajte o tome kakav utisak ostavljate, dragi Rakovi. Stavite se u tuđu kožu i pogledajte sebe onako kako vas posmatraju drugi. Tako ćete lakše popraviti sve prepreke koje vas sputavaju.

 

  • Vaga

 

Pripadnici ovog znaka koji koriste društvene mreže sada moraju da budu vrlo oprezni.

 

Zodijačke vage moraju dvaput da mere i jednom da seku na društvenim mrežama za vreme Merkura u Devici
Zodijačke vage moraju dvaput da mere i jednom da seku na društvenim mrežama za vreme Merkura u Devicifoto: Shutterstock/Allexxandar

Ono što govorite može biti pogrešno protumačeno, pa dobro razmislite pre svakog napisanog slova.


Pripazite i s tajnama, i svojim i tuđim, jer se Merkur u Devici fokusira na detalje i može lako da ih razotkrije.


Ipak, nije sve negativno, jer je ovaj tranzit odličan za samorazumevanje, uspostavljanje kontakta sa samim sobom i otkrivanje šta je to što Vage čini zaista srećnima.

 

 

BONUS VIDEO: Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?

 

makonda-tracker