astro prognoza

Ovnovi, Vage, Jarčevi, ovo je VAŠA ŠANSA! Horoskop za MLAD MESEC od 17. jula (za svaki znak Zodijaka)

0

Horoskop za mlad Mesec u Raku od 17. jula

 

 

Šta donosi mlad Mesec u Raku od 17. jula?
Šta donosi mlad Mesec u Raku od 17. jula?foto: muratart/Shutterstock

VAGA

 

Vama mlad Mesec utiče na karijeru, pa razmislite o profesionalnim ciljevima koje želite da postignete. Budite otvoreni prema šefovima, zovite klijente, prijavite se na konkurs za posao iz snova...

 

ŠKORPIJA

 

Vama mlad Mesec utiče na avanturu i zove vas da izađete iz svoje zone komfora. Odgovorite izazovu, usavršite veštine, učinite korak napred kako biste što više rasli.

 

STRELAC

 

Vama mlad Mesec utiče na emotivne veze, pa treba da otvoreno kažete da li želite više od intimnih odnosa i odnosa s partnerom koji već imate. Recite u čemu se pronalazite i šta bi vam bilo ugodnije.

 

HOROSKOP ZA MLAD MESEC DONOSI ŠANSE I IZAZOVE
HOROSKOP ZA MLAD MESEC DONOSI ŠANSE I IZAZOVEfoto: Natali.Gats/Shutterstock

 

 

JARAC

 

Vaše polje za ovaj mlad Mesec je partnerstvo; budite iskreni u odnosu, bilo da je platonski, veza, brak ili saradnja s kolegama. Ovo je idealan trenutak da budete onaj partner koji je zadužen za sklad kad je u pitanju rad u paru.

 

 

 

VODOLIJA

 

Vama mlad Mesec utiče na zdravlje; posvetite se laganim oblicima koji će vam učiniti rutinu boljom i zdravijom, posvetite se meditaciji, wellness-u, brinite o sebi jer niko drugi neće. Ne budite strogi prema sebi.

 

 

 

RIBE

 

Mlad Mesec zove na romantiku i čaroliju; pauzirajte posao i upijajte pozitivne i romantične vibracije, te nađite način da iskažete svoje iskrene i tanane emocije.

 

 

 

makonda-tracker