stiže preokret

4 horoskopska znaka koje do maja 2024. čeka SREĆA NA SVIM POLJIMA: Jupiter u Biku donosi novac, čvršće veze i stabilnost

0

Jupiter, planeta koja se naziva i "veselim kosmičkim džinom", spremila je nešto posebno za narednih godinu dana pripadnicima ovih znakova Zodijaka

Horoskopskim Bikovima će narednihi godina doneti spokoj i mir, kao da su u polju lavande :)
Horoskopskim Bikovima će narednihi godina doneti spokoj i mir, kao da su u polju lavande :)foto: Dean Drobot/Shutterstock

Jedan od najvažnijih tranzita u 2023. godini počeo je 16. maja, kada je Jupiter ušao u polje Bika, gde će se zadržati do 25. maja 2024.


Po prvi put posle više od decenije, Jupiter je na teritoriji Bika, što je dobra vest za pripadnike većine horoskopskih znakova.


Jupiter je najveća planeta u Sunčevom sistemu, a nazvan je po vrhovnom bogu starog Rima, pa ne čuti što je u pitanju nebesko telo koje se smatra glavnim za rast, širenje i obilje.


Ovaj veseli kosmički džin upravlja svime, od uspeha i optimizma do filozofije i znanja, a u tradicionalnoj astrologiji je poznat po blagotvornom i povoljnom uticaju. Gde god da ide Jupiter, stižu sreća i dobre prilike, pa je njegov ulazak u polje stabilnog i plodnog Bika novi početak.

 

Ipak, najblagonakloniji Jupiter u Biku biće ovim znakovima.

 

  • Bik


Budući da je razdragani Jupiter stigao na vašu teritoriju, sprema vam se nogo radosti, dragi Bikovi! Sve što dodirnete pretvoriće se u zlato.


Ovaj period biće praćen značajnim ličnim rastom, novim mogućnostima i prilivima sreće, a to je zgodna prilika da razvijate veru u sebe i svoje sposobnosti.


Znakovi kao što je Bik nisu uvek spremni da preuzmu neki rizik, ali će do maja 2024. sreća biti na njihovoj strani u čemu god da se okušaju.

 

Jupiter u Biku donosi sreću pripadnicima većine znakova Zodijaka
Jupiter u Biku donosi sreću pripadnicima većine znakova Zodijakafoto: vectorfusionart/Shutterstock
  • Lav

 

U periodu od maja 2023. do maja 2024. Lavovi mogu da očekuju značajan napredak na poslu i u karijeru jer Jupiter donosi mnogo svoje magije u profesionalni život.


Bićete uticajniji, završavaćete zadatke na vreme, a biće nemoguće da neko ne primeti koliko se ističete, čak i ako mu inače niste po volji.


Očekujte da ćete biti u centru pažnje možda i više nego inače, a sjajan je trenutak da pratite svoje srce i radite ono što vam najviše prija. Sve će se isplatiti!

 

  • Škorpija

 

Ako se ljudi rođeni krajem oktobra i početkom novembra nadaju ljubavi, sada bi mogla da im stigne.


Imaćete mogućnosti da izgradite bliže veze s potencijalnim partnerima, bićete u stabilnijem odnosu s onima s kojima ste sada, prijatelji će moći da se oslone na vas, a porodica će vam biti najveća podrška.


Ono što dajete drugima vratiće se višestruko, a ovo je odlično vreme da uživate u senzualnim zadovoljstvima i upoznate sopstveno i telo svog ljubavnika.

 

Škorpijama će Jupiter u Biku posebno donosi sreću u ljubavi
Škorpijama će Jupiter u Biku posebno donosi sreću u ljubavifoto: Shutterstock/Dean Drobot
  • Vodolija

 

Jupiter u Biku ove godine proširiće vašu želju za udobnošću, pa se potrudite da svoj dom pretvorite u utočište.


Zgodan je trenutak da poboljšate svoje okruženje, da se preselite u prostraniji dom, uredite onaj u kome ste trenutno ili da postanete vlasnik nove nekretnine.


Biće vam važna i uspešna i emocionalna udobnost, pa ćete možda otkriti da vam je porodica važnija nego inače i da lakše uspevate da prebrodite porodične svađe.

 


 

makonda-tracker