PLAKALA JE U TIŠINAMA

"Jedina osoba koja me je ikad ZAPROSILA je Tika Stanić": Tanja Bošković iskreno o MLADOSTI I OSEĆANJIMA

0

Tanja Bošković je naša proslavljena glumica, a nedavno je dobila i prestižnu nagradu Žanka Stokić, čime je zaokružila bogatu karijeru.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Tanja Bošković je svojom glumom ostvarila veliki uspeh i napravila značajnu karijeru, a ipak, ljude je često zanimao i njen privatni život.

 

Slavna glumica je oduvek važila za prijatnu i neposrednu osobu,neguje sebe i svoj prirodni izgled i trudi se da uvek bude nasmejana.

 

– Najteže sam u životu podnela tatin odlazak. Međutim, on je otišao srećan i bez straha, bez grča. Ali ja znam da je on sa mnom i verujem u Boga i znam da je tu. Čak mi je usfalila briga oko njega, ona svakodnevna i sasvim prozaična. Teško mi padaju i krajevi, kad se završava jedan komad, onda prestajete da se svakodnevno družite sa ljudima, tako da mi i premijere teško padaju između ostalog - ispričala je glumica gostujući u emisiji Balkanskom ulicom.

 

Tanja se dotakla i ljubavi, ali i ljubavnih pisama, pa otkrila da li ih je ona dobijala.

 

– Meni nikada niko nije pisao ta pisma, nisam ih zaslužila. Isto nikada nisam imala verenički prsten. Jedina osoba koja me je ikad zaprosila je Tika Stanić u predstavi „Očevi i oci“. Nijedan prsten nisam bacila, jer ga nisam ni dobila. Recimo, moja ćerka je sad dobila prsten i ja sam presrećna. Dobila je prosidbu o kakvoj žene mogu samo da sanjaju. Meni su suze tekle - iskrena je bila Tanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • Filmirano (@filmirano)

Glumica se uvek trudila da zrači pozitivnom, mladalačkom energijom, a kako sama kaže, njenoj deci se to nije baš dopadalo. Ističe da nije uobičajena mama i da su deca vremenom navikla na njenu različitost.

 

Kao i mnogi glumci u Srbiji, Tanja kaže da nikada nije imala dosta para, niti štedi za crne dane, ali smatra da je bogata u jednom drugom smislu, a sve što je zaradila, uložila je ili dala deci.

 

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić

 

– Plakala sam u tišinama, kada me niko ne vidi nakon tih prekih pogleda i ružnih reči. Umetnika možete ubiti pogledom. Preživela sam probe koje nikad neću zaboraviti. Desi se da probam neku ulogu, a ne mogu ništa, loše mi ide, ne razumem. Sedi koleginica ispred mene, drži noge na naslonu stolice i negoduje, radi ono „c,c,c“, e tad sam porasla. Inat je divna stvar. Onda su odjednom na ova moja usta izletele žabe krastače, zmijurine najgore. To je gnev. Pala sam u pravi pravcati gnev sa sve bacanjem nameštaja sa scene, podivljala sam, ali sam odrasla. Tad sam se uspravila i rekla „pusti me na miru, ja sad probam koliko god da mi treba.“ Dozvoljeno je pokušati i ne uspeti, dozvoljeno je i biti loš. Baš me briga šta misli kritika - zaključila je glumica.

 

Tanja Bošković smatra da je glupost neizlečiva, ali i deo njene ličnosti i smatra da je zaboravljanje ružnih stvari lekovito i važno za zdravlje.

 

 

makonda-tracker