da li ste spremni?

Vikend horoskop je stigao: Ribe će uživati u strasti, Blizanci će se suočiti sa problemima u vezi

0

Šta su zvezde spremile svim znakovima Zodijaka ovog vikenda?

foto: Ivanko80/Shutterstock
foto: Ivanko80/Shutterstock

Ovan


Iskoristite ovo vreme da se fokusirate na svoju unutrašnju snagu. Ovaj vikend je savršen za meditaciju i mentalno opuštanje. Napunite baterije i prepustite se miru.

 

Pripradnici ovog znaka koji su sami imaju mogućnost da danas upoznaju osobu koja će ih impresionirati svojom mudrošću i harizmom.

 

Bik


Potražite udobnost u svom domu ovog vikenda. Okupite društvo, izaberite film koji već dugo želite da pogledate i potpuno se opustite. 

 

Pozovite prijatelje da vam se pridruže, oni vam mogu doneti opuštanje i zabavu, tako da ćete zaboraviti na sve probleme koji su vas mučili tokom cele protekle nedelje. 

 

 

Blizanci


Ovaj vikend je savršen za druženje sa prijateljima. Izlazak u prirodu će vam prijati, pa ne bi bilo loše da organizujete roštiljanje u prirodi ili da sa prijateljima odete da vozite bicikl ili odigrate partiju tenisa. 

 

Vaša energija će se pokrenuti, pa ćete imati više snage da se pozabavite problemima u vezi.

 

Rak


Lep vikend koji je pred vama treba da iskoristite da završite poslove koje već dugi niz dana odlažete uz izgovore o prenatrpanom rasporedu. Priroda je vaš saveznik ovog vikenda. Provedite neko vreme na otvorenom, osetite svež vazduh i obnovite energiju.

 

Potrudite se da obavite razgovor sa dragom osobom, jer se oseća zapostavljeno i tužno.

 

Ko će ove nedelje uživati u ljubavi?
Ko će ove nedelje uživati u ljubavi?foto: Shutterstock / Bobex-73

 

Lav


Ovaj vikend je savršen za posetu pozorištu ili bioskopu. Ukoliko volite umetnost, sada je prava prilika da joj se posvettite. Slikajte, pišite, pevajte - uživajte u procesu stvaranja.

 

Dugo niste proveli veče sa voljenom osobom. Ne treba vam ni mnogo novca, ni neko specijalno mesto, dovoljno je da naravite romantičnu atmosferu i pustite omiljenu muziku. Sve će doći na svoje mesto.

 

Devica 


Pred Devicama je dan koji je kao stvoren za lični razvoj. Pročitajte knjigu koja je bila na vašoj listi obaveza, upišite se na onlajn kurs ili istražite novu veštinu.

 

Zaljubljene Device bi mogle da naprave korak ka budućnosti i zajedničkom životu, a oni koji nemaju partnera samo treba malo bolje da pogledaju oko sebe - ljubav se krije tamo gde je najmanje očekujete.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker