da li ste spremni?

Vikend horoskop je stigao: Ribe će uživati u strasti, Blizanci će se suočiti sa problemima u vezi

0

Šta su zvezde spremile svim znakovima Zodijaka ovog vikenda?

Šta je to što očekuje vaš horoskopski znak ovog vikenda?
Šta je to što očekuje vaš horoskopski znak ovog vikenda?foto: Shutterstock/JKstock

Vaga


Usredsredite se na svoju unutrašnju ravnotežu ovog vikenda. Joga, meditacija ili čak lagana šetnja mogu vam pomoći da se osećate uravnoteženo i smireno.

 

Pred vama je stresan vikend kada je ljubav u pitanju. Partner ima očekivanja veća nego što vi možete da ispunite. Ne ulazite u raspravu, moglo bi da se završi burno. 

 

Škorpija


Vikend je vreme za regeneraciju. Pokušajte da se opustite uz neku laganu aktivnost, kao što je čitanje ili slušanje muzike, kako biste povratili energiju.

 

Ukoliko ste u vezi očekuje vas lepo iznenađenje, a ukoliko nemate nikoga, bez brige, pred vama je tek velika ljubav. Ovo je period kada vam samoća najviše prija.

 

 

Strelac


Avantura je uvek blizu vas, a ovaj vikend je kao stvoren za nove izazove.  Idite u avantura park, posvetite se sportu koji vas najviše privlači.

 

Tugovanje je ponekad lekovito, a naročito ako ste upravo izašli iz burne veze. Nekada je bolje biti sam nego sa bilo kim. Preispitajte svoja osećanja, biće vam lakše da prihvatite da je vezi došao kraj. 

 

Jarac


Vreme je za opuštanje i razmišljanje. Ovaj vikend može biti savršen za planiranje ciljeva i ambicija, ali na opušten način.

 

Zauzeti Jarčevi će doći u iskušenje da prevare voljenu osobu. Ponekad se ljudi predstavljaju onakvim kakvi nisu, ne dozvolite da vas fizički izgled zavara. 

 

Ribe će imati uzbudljiv vikend
Ribe će imati uzbudljiv vikendfoto: Shutterstock/Ivanko80

 

Vodolija


Vikend je savršen za uživanje u umetnosti, bilo da je u pitanju poseta muzeju, gledanje filma ili slušanje omiljene muzike.

 

Zavirite u svoje srce i priznajte - žudite da krenete dalje... Neka bivša ljubav vas čeka kao ozeblo sunce, treba samo da je pozovete. 

 

Riba


Vikend je idealan za nekoliko trenutaka tišine i samoće. Iza vas je veoma burna nedelja, a sad je došlo vreme da zaboravite na sve. 

 

Opustite se sa voljenom osobom uz omiljeni film, iskokajte kokice i uživajte. Biće ovo vikend ispunjen strašću i ljubavlju. 

 

 

makonda-tracker