spremite se

3 znaka kojima bi tokom aprila život mogao da se promeni zauvek: POMRAČENJE SUNCA u Ovnu doneće nam SNAŽNE POTRESE

0

Sa vladavinom Ovna počinje nova astrološka godina, a nju će obeležiti pomračenje sunca i kardinalne promene za najmanje tri znaka Zodijaka

Promenjivi april donosi novine i u naše živote
Promenjivi april donosi novine i u naše životefoto: pikselstock, Shutterstock

April je uveliko počeo, a u pitanju je prilično dinamičan mesec, kada je reč o astrološkim događajima.


Sunce i Jupiter u polju su Ovna, u kom će se dogoditi i prvo ovogodišnje pomračenje Sunca, a aktuelni aspekti mogli bi da dovedu do naglih i dramatičnih obrta. Štaviše, samo u jednom trenutku ili danu u aprilu 2023. može da se desi nešto posle čega ništa neće biti isto!


Očekuje se da će ovaj vatreni mesec najviše uticati na vatrene znakove, a najviše promena moglo bi da zadesi sledeće znakove.

 

  • Ovan


Najveći obrti spremaju se znaku čija vladavina trenutno traje – Ovnu.

 

Ovnovi bi mogli da dožive veliku transformaciju tokom aprila
Ovnovi bi mogli da dožive veliku transformaciju tokom aprilafoto: Mariia Boiko, Shutterstock

Za pripadnike ovog znaka Zodijaka april je mesec za nove početke, kako što se tiče onoga na šta mogu da utiču, tako i u pogledu onoga što je van njihove kontrole.

 

Nemojte se iznenaditi ako se Ovan u vašem životu jednog dana pojavi s novom bojom kose ili nekim krupnim saopštenjem: da je dao otkaz, raskinuo vezu, rešio da se preseli u drugu zemlju...

 

 

  • Lav


Osobe rođene jula i početkom avgusta tokom aprila bi mogle da se oslanjaju na druge više nego inače, a duplirana i zajednička energija biće ključ da se konačno pokrenu neke stvari.

 

 

Pomračenje sunca u Ovnu imaće snažan energetski uticaj, kažu astrolozi
Pomračenje sunca u Ovnu imaće snažan energetski uticaj, kažu astrolozifoto: Soloviova Liudmyla/Shutterstock


Zajedništvo bi moglo da bude upravo ta motivacija i snaga koja im je potrebna da promene nešto u svom životu, ali treba da budu oprezni – neka prate svoj tempo, svoje potrebe i sopstvenu intuiciju, jer bi jureći za tuđima mogli da budu preplavljeni i predaju se prepuštajući drugima sve odluke.

 

  • Strelac


Iako su inače avanturističkog duha i pomalo nestalni, Strelčevima pomračenje sunca u Ovnu donosi stabilnost i ukorenjenje, pre svega u pogledu kuće i porodice.


Ovo je period u kom bi pripadnici ovog znaka mogli da kupe nekretninu, pozabave se renoviranjem stana ili čak zasnuju porodicu. Potpuno su okrenuti onome što im inače nije prvo na pameti, a naredni period donosi im i više samopoštovanja i vere u sebe.

 

 

makonda-tracker