(ZA SVAKI ZNAK)

Ovo su NAJSREĆNIJI DATUMI U APRILU: Jedan znak doživljava ŽIVOTNI PREOKRET, Škorpijama krajem meseca počinju uzbuđenja

0

Koji će dani biti najsrećniji pripadnicima različitih znakova Zodijaka tokom aprila 2023. godine?

foto: Mariia Boiko, Shutterstock
foto: Mariia Boiko, Shutterstock

Astrolozi kažu da je pred nama vrlo uzbudljiv mesec, o čemu smo već pisali u velikom mesečnom horoskopu za april.

 

Međutim, u kojim danima će se pripadici različitih horoskopskih znakova osećati najbolje, kada će im zvezde biti najnaklonjenije? Predviđa se da će tri datuma biti posebno korisna zvim znakovima Zodijaka, ali koji su pojedinačno najsnažniji dani?

 

Evo kratkog spiska i objašnjenja šta nas sve čeka u ovom mesecu.

 

  • Ovan

Srećan dan: 16. april


Kako kažu astrolozi, Mesec će vam na ovaj dan dati mogućnost da ogvorite još otvorenije u svoje ime i postignete stabilan životni balans. Odličan je trenutak za donošenje krupnih odluka i delovanje iz srca.

 

  • Bik

Srećan dan: 19. april


S početkom sezone Bika, odnosno vaše vladavine, počinje period godine u kom se osećate najbolje i koji vam donosi mnogo prednosti. Sada je trenutak da verujete u sebe i prihvatite šta drugi misle o vama, bilo dobro ili loše – tako je kako je, a vi sebe najbolje poznajete i znate istinu!

 

početak proleća donosi obilje pozitivne energije svim znakovima zodijaka
početak proleća donosi obilje pozitivne energije svim znakovima zodijakafoto: Shutterstock/Tursk Aleksandra
  • Blizanci

Srećan dan: 29. april
Na ovaj datum će vam komunikacija ići od ruke i moći ćete da se izrazite vrlo direktno, jasno i otvoreno.


Ne samo što ćete bolje komunicirati s drugima, već će to činiti i sami sa sobom, zahvaljujući čemu ćete osećati veći mir. To će vam pomoći da se rešite neke praznike koja vas muči u životu.

 

  • Rak

Srećan dan: 20. april


Uspećete da premostite neku prepreku u komunikaciji s partnerom, porodicom ili prijateljima. Dobro razmislite o tome koliko su vaše želje realne i šta je zapravo ostvarivo i fokusirajte se na rešenje problema.

 

  • Lav

Srećan dan: 6. april


Vreme je da se oslobodite sumnje i konačno prihvatite lekcije koje vam život šalje, a na ovaj datum mogli biste da izađete iz neke velike zablude. Prigrlićete ono što je, objektivno, za vas najbolje.

 

  • Devica

Srećan dan: 5. april


Ovo je dan koji daje mnogo moćne energije, pre svega u oblasti romantičnih veza i ljubavnih planeta. Odličan je trenutak da se fokusirate na svoj privatni život, na svoje unutrašnje "ja" i na ono najličnije: ispunićete sebi neku želju koja se dugo "vuče", posvetićete se sebi i konačno uraditi nešto što vam pruža radost.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker