6. aprila u 6:34

Na ova 4 horoskopska znaka će PUN MESEC najviše uticati: Nekome novi poslovni poduhvati, nekome punjenje baterija

0

Prvi pun mesec u aprilu dogodiće se 6. aprila, a evo na koje znakove Zodijaka će najviše uticati.

foto: Shutterstcok/jakkapan
foto: Shutterstcok/jakkapan

Pun mesec 6. aprila stiže u Vagu i očekuje nas ujutru, oko 6:34 časova. Naziva se još i ružičasti prema divljem cvetu plamencu koji sveta u ovom dobu, poznatom i kao "ružičasta mahovina".

 

Pun mesec u Vagi će rasvetliti potrebu za ravnotežom, harmonijom i međuzavisnošću u natalnim kartama svih horoskopskih znakova.

 

Aprilski pun ružičasti mesec ima cilj da svakom znaku pokaže koliko je važno znati komunicirati sa drugima, a ova 4 znaka će biti najsvesniji ovoga.

 

Evo na koje će horoskopske znakove najviše uticati pun mesec 6. aprila:

 

  • Ovan


Ovnovi, ove sezone osvajate svet, ali 6. aprila ćete skrenuti pažnju na vaše odnose i veze. Iako ovo može da izgleda kao odstupanje od vaših pojedinačnih ciljeva, to je prilika da se ponovo povežete sa onima oko vas.

Iako ste ponosni na svoju sposobnost da budete samodovoljni, možete postići mnogo više kada dozvolite vašoj zajednici da vas podigne i podrži. Snaga je u brojkama, a traženje pomoći vas ne čini manje sposobnim da ostvarite svoje ciljeve.

 

  • Rak


Pun mesec u vašoj četvrtoj kući 6. aprila poziva vas da se intimno povežete sa rođacima, cimerima ili kućnim komforom. Ključno je da vam okolina pruži udobnost i utehu, a veze koje ste ovde uspostavili samo doprinose zabavi.

 

Iskoristite ovaj dan da napunite baterije iza zatvorenih vrata tako što ćete prirediti večeru, preurediti stan ili se sklupčati sa voljenom osobom da gledate svoju omiljenu seriju — bilo šta što naglašava mir koji vaš privatni život pruža.

 

  • Vaga

 

Pun mesec u aprilu reflektuje vašu želju za vezom, harmonijom i ravnotežom, sve vaše omiljene stvari. Sezona Ovna donela vam je mnogo dinamičnih, novih veza, a pun mesec je pravo vreme da vratite pažnju na sebe.

ružičasti pun mesec, ružičasti mesec, pun mesec, Mesec
foto: Darkfoxelixir Shutterstock

Proverite da li se previše oslanjate na druge da biste se osećali ispunjeno – vaš odnos sa samim sobom je najvrednija veza koju ćete ikada imati.

 

  • Jarac

 

Mesec će 6. aprila osvetliti vašu 10. kuću karijere i ugleda, stavljajući vaš rad u centar pažnje. Jarčevi, sada je vreme da bilo kakve kreativne poduhvate podelite na veoma javan način, a Venerin uticaj osigurava da će ona biti dobro prihvaćena od strane masa.

 

Takođe možda će se desiti da počnete da sarađujete sa kolegom ili kolegom, što vam omogućava da planirate buduću saradnju ili poslovne poduhvate.

 

Danas će vaš pošten i diplomatski pristup poslu nesumnjivo ići u vašu korist.

 

makonda-tracker